Rudele au furat cadavrul interlopului Săceanu din spital. Adi Minune, dedicaţii speciale la priveghi

Jale mare duminică-noapte în Piața Chiliei, Constanţa, acolo unde peste 1.000 de persoane au venit să-și ia "Adio" de la Ismail Iașar, zis Săceanu. În acelaşi timp, polițiștii și conducerea Spitalului Județean Constanța au început o anchetă în cazul morții lui Ismail Iașar, zis Săceanu, întrucât rudele i-au luat trupul neînsuflețit fără acordul cadrelor medicale.

17 feb. 2014, 11:31
Rudele au furat cadavrul interlopului Săceanu din spital. Adi Minune, dedicaţii speciale la priveghi

Duminică noapte, la priveghi a venit și cântărețul de manele Adi Minune, care a compus versuri special pentru Săceanu, potrivit reporterntv.ro. Din păcate, pentru că era jalea prea mare, nu au mai apucat să cânte și ceilalți lăutari. „A spus versuri de genul «Casa e pustie» și toți cei prezenți au început să plângă”, au spus cei prezenți la priveghiu. Luni este așteptat și Salam.

Citeşte şi A murit interlopul constănţean „Săceanu”! Sute de persoane s-au adunat în Piaţa Chiliei

Rudele lui Săceanu spun că între manelist și interlop era o legătură strânsă, fiind foarte buni prieteni. Nu l-a chemat nimeni la capul mortului. A venit singur, fiind însoțit de mai mulți lăutari.

„Săceanu era unul dintre cei mai bogați constănțeni. Era un fel de Gigi Becali al Constanței”, a spus un nepot al bărbatului decedat. Avea multe proprietăți imobiliare și administra o discotecă și un restaurant. „Era un om bun cu toată lumea”, mai spun apropiații.

El are doi copii: un băiat și o fată, dar și strănepoți în vârstă de șase ani. Făcea parte dintr-o familie mare. „La noi, la turci, fiecare familie are cel puțin patru-cinci copii”, au mai spus rudele lui Săceanu.

Polițiștii și conducerea Spitalului Județean Constanța au început o anchetă în cazul morții lui Ismail Iașar, zis Săceanu, întrucât rudele i-au luat trupul neînsuflețit fără acordul cadrelor medicale.Totul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Ismail Iașar era cunoscut în Constanța înainte de 1989, când se ocupa de schimburi valutare la limita legii. S-a specializat apoi în câștiguri din jocurile de noroc după care început să împrumute bani cu camătă. Rudele spun că așa a devenit imediat după Revoluție un personaj de temut în Constanța. Cine nu-i plătea banii la timp era vizitat noaptea de recuperatori mascați.