Mama unui artist celebru A MURIT în timp ce el se afla în concert

Unul dintre cei mai buni naiști ai României este devastat de durere. Mama lui s-a stins din viață, în timp ce el era pe scenă, în fața publicului.

19 sept. 2015, 11:51

Nicolae Voiculeț trece prin clipe cumplte, fiind nevoit să își ia rămas bun de la femeia care i-a dat viață, scrie libertatea.ro. Tragedia s-a întâmplat în noaptea de joi spre vineri.

Dumnezeu să o odihnească în PACE! În timpul concertului pe care l-am susținut în onoarea veteranilor de război şi a militarilor răniţi, MAMA mea a plecat spre CER. Acum a mai rămas cu mine doar Maria!„, a anunțat el pe o rețea de socializare.

Citeşte şi Te trec FIORII. Cum a fost visat Vadim Tudor de sora lui, în noaptea dinaintea morţii

Artistul a menționat-o doar pe fiica lui, Maria, întrucât soția a depus actele de divorț în primăvară, dorind ca drumurile lor să se separe, chiar dacă au un copil împreună.

„Mulțumesc prieteni dragi, pentru că sunteți alături de mine în aceste momente grele! Pe MAMA mea am să o port în cantecul meu de lacrimi peste ani cu „duioșiile și farmecul ei” așa cum spunea cineva drag. Mama e de neînlocuit! Timpul nu va închide rana despărțirii și ne atenționează că și noi mai avem puțin! Să-l trăim frumos în fiecare clipă împreună cu cei dragi!”, a adăugat el.