James Bond şi Rachel Weisz aşteaptă un copil: „Vom avea o mică fiinţă umană”

Rachel Weisz a dezvăluit că aşteaptă primul său copil cu soţul ei Daniel Craig, interpretul lui James Bond în ultimele filme din seria cu celebrul spion britanic, în cadrul unui interviu cu Maureen Dowd pentru New York Times, relatează Vanity Fair în ediţia sa electronică.

21 apr. 2018, 12:48
James Bond şi Rachel Weisz aşteaptă un copil: „Vom avea o mică fiinţă umană”

„Se va vedea în curând. Eu şi Daniel suntem atât de fericiţi. Vom avea o mică fiinţă umană. Abia aştept să-l cunosc pe el sau pe ea. Este un mister atât de mare”, a dezvăluit actriţa.

Rachel Weisz mai are un fiu de 11 ani dintr-o relaţie precedentă cu regizorul Darren Aronofsky, în timp ce Daniel Craig are o fiică de 26 de ani cu fosta soţie Fiona Loudon.

Actriţa a ţinut să precizeze că nu va vorbi foarte mult despre viitorul copil, întrucât nu se simte confortabil să-şi afişeze public viaţa personală.

„Îmi scot pălăria în faţa celor care se pricep să vorbească despre vieţile lor personale. Dar eu şi cu Daniel suntem la fel. Pur şi simplu, literal, nu ne pricepem la asta. Pur şi simplu nu ne pricepem să vorbim despre vieţile noastre private”, a afirmat Rachel Weisz.

Ea a dezvăluit, totuşi, că viaţa ei este foarte normală. Ea a corectat-o pe Maureen Dowd când a spus că Daniel Craig îi găteşte lasagna şi îi face masaj la picioare în fiecare vineri seară.

„Mai degrabă tocană de pui cu orez. Şi nu-mi face masaj”, a spus actriţa.