Jamie Oliver a prins un bărbat care a încercat să-i jefuiască locuinţa. L-a făcut KO până a ajuns poliţia

Jamie Oliver a urmărit şi a prins un bărbat pe stradă după ce acesta a încercat să jefuiască locuinţa din nordul Londrei a cunoscutului bucătar britanic, scrie BBC.

10 sept. 2018, 14:21
Jamie Oliver a prins un bărbat care a încercat să-i jefuiască locuinţa. L-a făcut KO până a ajuns poliţia

Potrivit martorilor, marţea trecută bucătarul l-a pus la pământ pe bărbat până au sosit poliţiştii, scrie news.ro.

Se pare că individul a încercat să pătrundă şi în alte case de pe strada unde locuieşte Oliver, soţia şi cei cinci copii. Ei se aflau acasă în acel moment.

Citeşte şi NUNTĂ DE COŞMAR. Mirele a murit în noaptea nunţii. Tânăra văduvă, mesaj cutremurător FOTO

Oliver, în vârstă de 43 de ani, a confirmat pentru BBC că incidentul a avut loc şi era agitat când şi-a amintit evenimentul.

Întrebat luni despre incident, Oliver a fost reticent în a comenta în detaliu, dar a mărturisit pentru BBC: „Nu este o situaţie în care să vrei să fii implicat, a fost ce-a fost şi s-a terminat cu bine”.

Un purtător de cuvânt al Metropolitan Police a declarat pentru BBC News: „Poliţiştii au fost anunţaţi că un bărbat agresiv a încercat să pătrundă la mai multe adrese din zonă. Bărbatul a fost prins şi reţinut de Poliţie. El a fost condus la secţia de Poliţie din nordul Londrei şi a fost eliberat ulterior fără nicio învinuire”.

Nu se ştie de ce a fost eliberat, dar presa speculează că poliţiştii nu ar avea suficiente dovezi sau că bărbatul ar suferi de probleme psihice.


loading...
Partenerii noștri