Jandarmii, descinderi cu camere de filmat la adresele copiilor terorizaţi la grădiniţa „groazei”

Jandarmii din Constanţa s-au prezentat din nou la uşile copiilor agresaţi de educatoarele de la grădiniţa groazei. Vineri a avut loc un nou termen în dosar, iar cei mici trebuiau aduşi cu mandat. De frică să nu ia amendă că nu aduc copiii, jandarmii au filmat totul.

11 nov. 2016, 14:09
Jandarmii, descinderi cu camere de filmat la adresele copiilor terorizaţi la grădiniţa „groazei”

Jandarmii au ajuns pentru a treia oară la uşile celor cinci copii care au fost agresaţi de educatoare. Ca şi la termenele trecute, părinţii au plecat cu cei mici din localitate. De teamă să nu fie din nou amendaţi cu 2.000 de lei plentru că nu reuşesc să aducă minorii la Tribunal, jandarmii au filmat totul.

„Avand in cedere situatia generata de varsta frageda a copiilor am solicitat sprijinul lucratorilor de la Protectia Copilului. Copiii nu au fost gasiti la domiciile indicate in mandatele de aducere fiind plecati in alte localitati, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Constanta, informează România TV.

Judecătorul nu a mai putut amenda nici părinţii, nici Jandarmeria pentru că a fost refuzat pentru a treia oară. Totul după ce Inspecţia Judiciară a stabilit că magistratul a comis două abateri disciplinare în dosar. Iar acum CSM va decide dacă judecătorul a greşit sau nu.

De cealaltă parte, avocaţii educatoarelor spun că părinţii nu fac altceva decât să tergiverseze procesul.

Şase educatoare sunt acuzate că abuzau copii. Există şi imagini în care acestea îi pălmuiau sau îi târau pe jos. Mai mult, unul dintre avocaţi spun că cei mici primeau alcool ca să dormă şi erau treziţi cu cafea.

Citeşte şi Judecătorul din dosarul grădiniţa „groazei”, cercetat de CSM