Jandarmul găsit împușcat în cap în Otopeni este Florin Zalomir, fostul campion la scrimă

Jandarmul găsit împușcat este Florin Zalomir, fost campion la scrimă. Bărbatul de 41 de ani a fost găsit împușcat în cap, luni dimineață, în locuința lui din Otopeni.

03 oct. 2022, 11:02
Jandarmul găsit împușcat în cap în Otopeni este Florin Zalomir, fostul campion la scrimă

Potrivit primelor informații, Florin Zalomir era ofițer în cadrul Jandarmeriei Capitalei și divorțase recent.

„Astăzi 3 octombrie a. c., În jurul orei 8:34, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, într-un imobil din localitatea Otopeni, un bărbat este decedat în locuința sa. La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Otopeni pentru efectuarea de activități din competență. Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul bărbatului respectiv. A fost anunțat medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov pentru efectuarea de activități din competență. Cazul va fi preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru efectuarea de activități din competență, stabilirea cu exactitatea a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, informează IPJ Ilfov într-un comunicat.

Jandarmul din București fusese declarat apt la ultima evaluare psihologică.

„Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit fără suflare, în această dimineață, în locuința sa. Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa și transmitem condoleanțe familiei îndurerate. Jandarmul era ofițer în cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București și avea 41 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt”, a transmis Jandarmeria.

Florin Zalomir, succes după succes. A cucerit de mai multe ori Campionatul Național și Cupa României

Florin Zalomir și-a început cariea sportivă la vârsta de 10 ani, la Iași. S-a pregătit cu antrenorul Iulian Bițucă, iar în anul 2006 s-a transferat la CS Dinamo București. De-a lungul carierei, Florin Zalomir a cucerit de mai multe ori Campionatul Național și Cupa României, iar pe plan internațional a devenit campion european, campion mondial și vicecampion olimpic cu echipa României. Și-a încheiat cariera de sportiv profesionist în 2012, după Jocurile Olimpice de la Londra, la 31 de ani. Tot la vremea respectivă a devenit antrenor de scrimă la CS Dinamo București și la lotul național, alături de Mihai Covaliu și Dan Găureanu.