S-a pedepsit singură pentru că a petrecut noaptea cu iubitul ei. Vezi la ce gest EXTREM a apelat

O japoneză s-a ras în cap şi şi-a cerut scuze public prin intermediul unui clip video postat pe Internet, pentru că şi-a petrecut noaptea alături de iubitul ei. Gestul tinerei vine ca urmare a unui acord pe care l-a făcut cu colegele din trupa muzicală a cărei membră este, AKB48, prin care nu are voie să fie implicată în relaţii sentimentale sau sexuale, informează dailymail.co.uk.

02 feb. 2013, 16:29

Minami Minegishi a fost fotografiată de un ziar tabloid, săptămâna trecută, părăsind casa iubitului ei. Prin urmare, fata s-a simţit forţată să-şi aplice o pedeapsă. Ea s-a ras în cap şi a realizat un videoclip în care îşi cere scuze, printre lacrimi, pentru gestul necugetat de a rămâne peste noapte la iubitul ei.

Minami, în vârstă de 20 de ani, este membră a formaţiei muzicale AKB48, formaţie ce are o politică strictă în ceea ce priveşte viaţa personală a componentelor. Fetele nu au voie să aibă relaţii sentimentale sau sexuale.

Citeşte şi TREND BIZAR: Japonezele poartă scutece ca să nu se mai obosească să meargă la baie

Într-un videoclip emoţionant de patru minute, postat pe YouTube, japoneza explică că a decis să-şi taie părul imediat după ce pozele cu ea ieşind din casa iubitului, Alan Shirahama, au fost făcute publice. Ea îşi cere iertare pentru gestul „necugetat” şi „imatur”.