Jasmine a pierdut sarcina şi s-a apucat de dat lecţii de dans din buric copiilor FOTO

Jasmine a fost la un pas să devină mamă, însă a renunţat la sarcină. La nici două luni de la incident, blonda s-a apucat de predat belly-dance copiilor, afişând o siluetă de invidiat.

03 feb. 2017, 12:54

Dansatoarea Jasmine a aflat înainte de Crăciun că este însărcinată şi ar urma să devină mamă, scrie cancan.ro. Nu ar fi stat prea mult pe gânduri şi ar fi dat fuga la medic pentru a face avort.

Citeşte şi BOMBĂ. O vedetă de la noi este însărcinată. Nu vrea copilul şi încearcă să avorteze chiar în postul Crăciunului FOTO

La două luni după ce a renunţat la şansa de a deveni mamă, Jasmine a revenit la dans în plină forţă şi cu planuri mari. Blonda s-a apucat de predat cursuri de dans copiilor şi deja are o adolescentă care participă la un concurs de belly-dance în Germania.

Citeşte şi Dudu Steel s-a reprofilat. Ce face ELEVUL-PORNO pentru a supravieţui FOTO

„E foarte greu să predai dansul oriental copiilor. Acest tip de dans are nevoie de foarte mult exerciţiu. Depinde cât de nativ simte ritmul, cam de la 3-4 ani. Dar ca să înţeleagă dansul şi ritmul, ar fi de preferat de pe la 5-6 ani. Eu dansez de foarte de mică. Am început cu dans popular, apoi am ajuns la dans oriental. Eu îmi doresc pentru ea să ajungă foarte departe cu acest dans.”, a spus dansatoarea Jasmine.

Anna Cristina, eleva Jasminei, se antrenează din greu pentru a-şi face un nume în lumea dansului oriental: „E pasiunea mea. toţi mă felicită şi diriginta mea mă încurajează. Da, voi merge la o competiţie în Germania”.