Jean de la Craiova are de gând să se retragă la țară: „Îmi iau 50 de găini pe bătătură, doi porci, o vacă. La bătrânețe, dacă oi mai prinde-o”

Jean de la Craiova a dezvăluit că i-ar plăcea să se retragă la țară și să se gospodărească cum știe el mai bine, la bătrânețe. Artistul vrea să crească și câteva animale.

07 feb. 2024, 22:52
Jean de la Craiova are de gând să se retragă la țară: „Îmi iau 50 de găini pe bătătură, doi porci, o vacă. La bătrânețe, dacă oi mai prinde-o”
Jean de la Craiova vrea să se retragă la țară

Invitat la podcastul „Eu sunt Anamaria Prodan”, Jean de la Craiova, întrebat dacă a vrut vreodată să se mute din România, a spus că s-a gândit la acest lucru, dar că i-ar plăcea ca la bătrânețe să se retragă undeva la țară.

„M-a bătut gândul, nu se știe ce-ți rezervă viitorul, planuri am, rezerve am. Acum, nu știu, dar… și mai mult faci asta pentru copii, să știi, că pentru mine… Îmi place să cred în vorba aia, mă retrag la țară, e o vorbă frumoasă. Îmi iau acolo, dau drumu la 50 de găini pe bătătură, doi porci, o vacă, îmi place. Adică, la bătrânețe, dacă oi mai prinde-o”, a dezvăluit artistul.

Citește și: Jean de la Craiova și Codrin Ștefănescu au furat o căruță cu varză și au vândut-o în piață ca să fugă la mare: „Nu știu cât am luat, 1.000 și ceva, 2.000 de lei”

Cântărețul spune că nu are regrete și că și-a trăit viața frumos, învățând de la o zi la alta cum e mai bine. Singura problemă a artistului, în momentul de față, e timpul, care pare că se scurge din ce în ce mai repede.

„Niciunul, îmi place, frumos. Să trăim, trăim oricum că acuma să mori îți trebuie relații. Deci, e frumos, dar depinde cum îți faci tu frumosul ăsta, fă-ți poteca ta frumoasă, ai atâtea exemple și pe stânga și pe dreapta. Nu face așa că ajungi așa, nu face așa că ajungi așa, fac ca ăla ca să ajung ca ăla. E o vorbă, pune-ți d-alea ca la cal și ia-o drept, că nu mai e timp să te uiți în stânga și-n dreapta. Nu vezi că te trezești dimineața, te-ai învârtit de două ori, s-a făcut noapte. Se-nvârte globul ăla mai repede”, a mai spus artistul.

Citește și: Jean de la Craiova visa în copilărie să devină cosmonaut: „Cum să fac eu să ajung în racheta aia, că după mă descurc”

Jean de la Craiova este un tată extrem de mândru. Cu toate astea, nu a vrut ca cei doi copii ai săi să-i calce pe urme, aceștia pornind în viață pe drumuri complet diferite. Fiica lui, Sabrina, a terminat facultatea de Finanțe – Bănci, iar fiul să, Alexandru, este bucătar.

„Nu, pentru că i-am ținut cam departe de meseria asta. N-au avut nici ei în cap să facă treaba asta, pentru că la mine acasă nu a fost cu muzică, cu nu știu ce. Fata a terminat facultatea, Finanțe-Bănci, acum, masterul și băiatul e bucătar, are treaba lui, e ok. Trebuie să-i iei de mână, să le plantezi comori și cu ei de mână să mergi ca și cum ai descoperi cu el acolo, că dacă le dai mură-n gură, dispar ușor. Muncește un pic. Dă-le un vânt și uită-te după ei”, a dezvăluit artistul.