Jean de la Craiova are de gând să se retragă la țară: „Îmi iau 50 de găini pe bătătură, doi porci, o vacă. La bătrânețe, dacă oi mai prinde-o”

Jean de la Craiova a dezvăluit că i-ar plăcea să se retragă la țară și să se gospodărească cum știe el mai bine, la bătrânețe. Artistul vrea să crească și câteva animale.
Alina Costache
07 feb. 2024, 22:52
Jean de la Craiova are de gând să se retragă la țară: „Îmi iau 50 de găini pe bătătură, doi porci, o vacă. La bătrânețe, dacă oi mai prinde-o”
Jean de la Craiova vrea să se retragă la țară

Invitat la podcastul „Eu sunt Anamaria Prodan”, Jean de la Craiova, întrebat dacă a vrut vreodată să se mute din România, a spus că s-a gândit la acest lucru, dar că i-ar plăcea ca la bătrânețe să se retragă undeva la țară.

„M-a bătut gândul, nu se știe ce-ți rezervă viitorul, planuri am, rezerve am. Acum, nu știu, dar… și mai mult faci asta pentru copii, să știi, că pentru mine… Îmi place să cred în vorba aia, mă retrag la țară, e o vorbă frumoasă. Îmi iau acolo, dau drumu la 50 de găini pe bătătură, doi porci, o vacă, îmi place. Adică, la bătrânețe, dacă oi mai prinde-o”, a dezvăluit artistul.

Citește și: Jean de la Craiova și Codrin Ștefănescu au furat o căruță cu varză și au vândut-o în piață ca să fugă la mare: „Nu știu cât am luat, 1.000 și ceva, 2.000 de lei”

Cântărețul spune că nu are regrete și că și-a trăit viața frumos, învățând de la o zi la alta cum e mai bine. Singura problemă a artistului, în momentul de față, e timpul, care pare că se scurge din ce în ce mai repede.

„Niciunul, îmi place, frumos. Să trăim, trăim oricum că acuma să mori îți trebuie relații. Deci, e frumos, dar depinde cum îți faci tu frumosul ăsta, fă-ți poteca ta frumoasă, ai atâtea exemple și pe stânga și pe dreapta. Nu face așa că ajungi așa, nu face așa că ajungi așa, fac ca ăla ca să ajung ca ăla. E o vorbă, pune-ți d-alea ca la cal și ia-o drept, că nu mai e timp să te uiți în stânga și-n dreapta. Nu vezi că te trezești dimineața, te-ai învârtit de două ori, s-a făcut noapte. Se-nvârte globul ăla mai repede”, a mai spus artistul.

Citește și: Jean de la Craiova visa în copilărie să devină cosmonaut: „Cum să fac eu să ajung în racheta aia, că după mă descurc”

Jean de la Craiova este un tată extrem de mândru. Cu toate astea, nu a vrut ca cei doi copii ai săi să-i calce pe urme, aceștia pornind în viață pe drumuri complet diferite. Fiica lui, Sabrina, a terminat facultatea de Finanțe – Bănci, iar fiul să, Alexandru, este bucătar.

„Nu, pentru că i-am ținut cam departe de meseria asta. N-au avut nici ei în cap să facă treaba asta, pentru că la mine acasă nu a fost cu muzică, cu nu știu ce. Fata a terminat facultatea, Finanțe-Bănci, acum, masterul și băiatul e bucătar, are treaba lui, e ok. Trebuie să-i iei de mână, să le plantezi comori și cu ei de mână să mergi ca și cum ai descoperi cu el acolo, că dacă le dai mură-n gură, dispar ușor. Muncește un pic. Dă-le un vânt și uită-te după ei”, a dezvăluit artistul.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!