Jean Pădureanu, mirat de actuala naţională a României: Cum, nu mai joacă Gică Popescu?

Jean Pădureanu (80 de ani), fostul președinte al Gloriei Bistrița, condamnat în Dosarul Transferurilor şi eliberat anul trecut, a admis într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor existenţa blaturilor în fotbalul românesc.

11 apr. 2016, 08:25
Jean Pădureanu, mirat de actuala naţională a României: Cum, nu mai joacă Gică Popescu?

Nu pot spune că nu au existat meciuri strategice. Am trăit o perioadă când, pentru a rezista, trebuia să ții aproape de o echipă mare. Sincer, eu am încercat să fiu echilibrat și cu Steaua, și cu Dinamo„, a declarat Jean Pădureanu în interviul pentru Gazeta Sporturilor.

Vârsta și problemele medicale grave și-au pus amprenta asupra lui Jean Pădureanu, care este confuz uneori. Întrebat ce jucător îi place din actuala națională a României, fostul conducător a răspuns surprinzător: Gică Popescu! “Păi, Gică Popescu nu mai e în echipa națională? Drept să vă spun, am pierdut un pic firul meciurilor României”, a afirmat “Lordul”, când jurnaliștii i-au dat de înțeles că Gică Popescu nu mai joacă în prima reprezentativă.

Jean Pădureanu a vorbit și despre colaborarea cu Laurențiu Reghecampf și cu soția acestuia, Anamaria Prodan: “Cu Reghecampf am colaborat foarte bine. Soția lui a avut o influență foarte mare asupra lui, era mentorul lui Laurențiu. Dar am încurajat-o, fiindcă îl stimula pe Reghecampf să pregătească atent meciurile, să învingă ca să poată transfera jucătorii și să câștige bani”.