Jean Pădureanu se află imobilizat la pat. „E la un pas de moarte!”

Familia lui Jean Pădureanu trăieşte momente de disperare maximă. Potrivit ziarulring.ro, fostul conducător al Gloriei Bistriţa a ajuns imobilizat la pat, după ce a căzut în baie şi şi-ar fi fracturat două coaste.

16 iul. 2014, 07:52
Jean Pădureanu se află imobilizat la pat. „E la un pas de moarte!”

Directorul general al grupării Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba, a vorbit despre starea de sănătate a lui Jean Pădureanu, aflat în închisoare după ce a fost condamnat în Dosarul Transferurilor.

Horoba a dezvăluit pentru ziarulring.ro că Pădureanu se află mobilizat la pat, după ce a căzut în baie şi şi-a rupt două coaste. „Am vorbit cu cineva din familia lui şi mi-a povestit că nu este deloc bine. A ameţit şi a căzut în toaletă. Şi-a fracturat două coaste şi este imobilizat la pat de câteva zile. Jean Pădureanu nu este un om care să mai poată fi ţinut în detenţie, nu este un bolnav prefăcut cum văd că se mai întâmplă. Se simte din ce în ce mai rău şi are nevoie, în primul rând, de familie. I-ar face bine dacă i-ar avea pe cei dragi lângă el„,a povestit Horoba.

Citeşte şi DEMENŢA îl face pe Jean Pădureanu să NU REALIZEZE că e în PUŞCĂRIE

Acesta a lansat şi un apel prin care a cerut îndurare faţă de situaţia lui Jean Pădureanu şi eliberarea acestuia, care e la un pas de moarte. „Nu ştiu ce să mai cred. Asta e România. Fac un apel către toţi cei care pot să facă ceva pentru Jean Pădureanu să-l ajute să fie eliberat. Este un strigăt disperat. Sper să se facă dreptate cât mai repede şi Jean Pădureanu să fie eliberat ca să ajungă lângă familia sa. Nea Jean e la un pas de moarte, măcar acum ar trebui să-şi dea cineva seama şi să fie eliberat!„, a mai spus Ioan Horoba.

Citeşte şi APEL DISPERAT pentru un condamnat din DOSARUL TRANSFERURILOR. „Eliberaţi-l, că moare!”

Jean Pădureanu are vârsta de 78 de ani şi a fost condamnat în luna martie la 3 ani și 4 luni de închisoare cu executare în Dosarului Transferurilor.