Jean Pădureanu S-A POCĂIT. Are 80 DE ANI şi suferă de ALZHEIMER

Publicat: Luni, 03 August 2015 08:26 // Actualizat: Luni, 03 August 2015 08:26 // Sursa: romaniatv.net

Jean Pădureanu, proaspăt eliberat după 15 luni de închisoare, pedeapsă primită în "dosarul transferurilor", s-a întors la Bistriţa, inişial cu gândul de a se implica din nou în fotbal. "Lordul" s-a răzgândit, însă a luat o decizie care a surprins pe toată lumea.

Foto: gsp.ro

Jean Pădureanu, care suferă de Alzheimer, a luat parte la o evanghelizare a Misiunii Speranţa, eveniment desfăşurat chiar pe stadionul din Bistriţa, care îi poartă numele. El a fost însoţit de Laurenţiu Gagea, un slujitor al bisericii Sfânta Treime de pe Bulevardul Decebal, fost angajat al Gloriei, anunţă www.sportulbistritean.ro.

"Era foarte emoţionat. Era ca un copil. De bunăvoie a luat decizia de a începe altă viaţă, într-o altă relaţie cu Dumnezeu, una adevărată. Pocăinţa nu este o religie, este doar o relaţie cu Dumnezeu. Nea Jean a făcut doar un prim pas. De-acum, probabil, că va alege să vină la aceeaşi biserică unde vine şi angajatul său de atâţia ani, domnul Gagea, şi anume biserica penticostală din Decebal. Mă bucur pentru alegerea făcută de nea Jean, fiindcă ştiu că, dacă a fost sinceră şi din inimă, atunci va începe să gândească altfel lucrurile şi i se va ierta trecutul. De asta mă bucur şi nu îmi vine să cred că a ales să calce pe sinele lui", a declarat Otniel Sighiartău, fost fotbalist al Gloriei şi slujitor al bisericii Sfânta Treime.

De-a lungul timpului, Ioan Ovidiu Sabău, fost antrenor la Gloria, a încercat și el să-l atragă către cultul Martorii lui Iehova. Au participat împreună la câteva întâlniri dar odată cu plecarea lui Sabău de la Bistrița s-a stins și flacăra credinței lui Pădureanu în Martorii lui Iehova.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Jean Pădureanu penticostali pocăiţi
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
17 sep 16:39
...BEGIN THEIA POST SLIDER --> Condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare în „Dosarul Transferurilor„, Jean Pădureanu a fost eliberat condiţionat în luna iunie şi de atunci trăieşte în anonimat la Bistriţa. Accidentul din închisoare,...
03 aug 08:37
Votează email 0 email
...întors la Bistriţa, inişial cu gândul de a se implica din nou în fotbal. Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
1
EUR
4.7352
RON
17 Sep
noapte 15 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H