Jean Paler a intrat în panică din cauza facturilor la energie și gaze. Ce mărturisiri a făcut actorul

Actorul Jean Paler a mărturisit că și-a făcut griji din cauza facturilor la gaze și energie pentru că nu a mai primit o factură de câteva luni

21 nov. 2022, 10:28
Jean Paler a intrat în panică din cauza facturilor la energie și gaze. Ce mărturisiri a făcut actorul

Jean Paler a declarat că a tras o mare sperietură din cauza facturilor, pentru că nu le-a mai primt de luni bune, chiar dacă a dat mail-uri și mesaje furnizorilor, relatează antenastars.ro.

„Să fiu foarte cinstit, eu am vorbit în cabină cu colegii ei exact de facturile astea. Toată lumea asta discută. Nu prea folosesc curentul, nu prea folosesc gazele, ci doar la limită. Fac foarte multă economie, pentru că nu mi-au venit facturile din luna mai. Realizați când vor veni câți bani am eu de plată? Îmi e foarte frică, am trimis mail-uri, am scris, i-am rugat, dar nu te bagă nimeni în seamă. Suntem degeaba, suntem ai nimănui”, a declarat Jean Paler.

Nu e singurul care are probleme de acest fel, Adi de la Vâlcea a primit facturi uriaşe la curent chiar dacă în luna aprilie a acestui an, manelistul şi-a pus panouri fotovoltaice şi s-a debranşat de la curent, astfel, contorul nu a mai înregistrat niciun kwh. Însă, facturile nu au încetat să apară. Pe trei luni, artistul a avut de plătit 12 milioane pe lună, deşi nu a consumat nimic.

Citește și: Cu cât crește factura la curent în funcţie de aparatura folosită. „Și cu becul stins și cu factură mare!” Şase ipoteze de consum

„Am tot văzut diferite clipuri cu Dorian Popa, Liviu Vârciu, cărora le-au venit facturi enorme la curent, dar ei tot au primit ceva de banii ăia. Eu, ştiţi că mi-am pus fotovoltaice în luna aprilie. De atunci, contorul meu de 2,20 nu mai înregistra, pentru că m-am debranşat de la el. Ce credeţi, încă trei luni de zile mi-au venit facturi, câte 12 milioane/ lună. Deci, atenţie, fără să mai fiu branşat.

Fraţilor, dacă nu ieşim în stradă cândva, credeţi-mă, n-o să facem treabă niciodată. La cum ne fură „băieţii noştri”… Ieri şi-au mărit salariile cu 25% , ca să vedeţi… Ştiţi cu ce mă ocup eu, am pe ce să pun mâna, nu m-aş văita eu, personal, eu vorbesc acum pentru noi toţi. Ieşim în stradă pentru lucruri mărunte, dar într-adevăr pentru cele serioase nu ieşim.

S-a ieşit în stradă pentru că l-a jignit Băsescu pe Arafat. E bine s-a ieşit şi pentru aia,  că nu e în regulă, dar cu furturile astea ce facem, aşa, pe faţă? La cine să ne plângem, spuneţi şi voi? Eu repet, pot trăi cu astea, sunt artist, câştig mai mult, pot să-mi duc viaţa, dar acum vorbesc pentru cei care nu pot să facă treaba asta. Deci suntem furaţi într-un mare fel”, spunea acesta în urmă cu ceva timp, pe Tik Tok.

Citește și: Jean Paler îi face praf pe Bobonete și Mihai Bendeac. „Numai pornografie și gestică”