Jean Paler A LEŞINAT pe STRADĂ. Diagnostic TERIBIL pus de MEDICI

Jean Paler a leșinat pe stradă, după ce a acuzat în ultima vreme tot mai des stări de rău. Actorul a mers la medic să își facă niște investigații și a descoperit că inima lui funcționează la capacitate de doar 30%.

05 apr. 2019, 13:25
Jean Paler A LEŞINAT pe STRADĂ. Diagnostic TERIBIL pus de MEDICI

Jean Paler a dezvăluit că a leşinat pe stradă.

„În ultima perioadă, tot aveam probleme de sănătate. Adică, mi s-a făcut rău pe stradă, în magazin. Da, am leșinat. Mi s-a tăiat filmul și m-am prăbușit chiar pe stradă. Eu am pus-o pe seama că sunt „ciupit”. Mi s-a întâmplat în magazin și oamenii au sărit repede. Poate să se întâmple ceva cu mine”, a spus Jean Paler la o emisiune TV.

Jean Paler, internat de urgenţă la spital. Momente de cumpănă pentru marele actor

Jean Paler a mers la cardiolog și a aflat că inima lui funcționează doar în proporție de 30% și că poate muri oricând: „Am mers să fac un set de analize, pentru că mă simțeam foarte slăbit. Nu mai eram în vână și cum sunt eu de felul meu. Nici să mănânc nu-mi mai venea. Cardiologul mi-a spus că sunt terminat. Doctorul mi-a spus că inima mea nu mai funcționează decât 30%. Mi-a zis că trebuie să mă trimită urgent să mă internez. Eu pot muri oricând”.

Jean Paler, unul dintre cei mai cunsocuţi actori ai României, are o pensie lunară de 840 lei.


loading...