Jean Paler are probleme cu banii. Pensia şocantă pe care o primeşte artistul ajuns la 68 de ani

Jean Paler abia aşteaptă noua lege a pensiilor, care va intra în vigoare în 2023. Artistul primeşte acum o pensie lunară de doar 920 de lei.

05 aug. 2021, 16:00
Jean Paler are probleme cu banii. Pensia şocantă pe care o primeşte artistul ajuns la 68 de ani

Jean Paler are probleme cu banii. Artistul se află în această perioadă pe Litoral, distrând turiștii în spectacolele desfășurate pe scenele Teatrelor de Vară și realizate de celebrul impresar Bebe Mihu. „Sunt și acum pe scenă și-mi fac meseria”, a precizat Jean Paler.

Jean Paler are probleme cu banii

Jean Paler a urcat din nou pe scenă, deși starea precară de sănătate nu prea îi permite. Pensia mică îl obligă însă pe actor să rămână în activitate. Și anul acesta, în pofida pandemiei, care îi pune viața în pericol din cauza afecțiunilor cronice, Jean Paler se află la datorie, pe litoral. „Sunt puțini bani, ce să fac cu această sumă mică, mai muncesc vara, ca să strâng pentru iarnă, să nu ajung să mă împrumut de la vecini. Locuiesc la Sinaia și acolo trebuie căldură mereu, este frig în casă aproape tot anul. M-aș muta la București, unde clima este mai blândă, dar nu am reușit să vând apartamentul”, a declarat Jean Paler pentru Impact.

Actorul Jean Paler, mărturii şocante din spital: Ne încuiau ca pe câini. Un puşcăriaş o duce mai bine

Artistul este de părere că pensia trebuie majorată serios, pentru a putea supraviețui: „Dacă aș fi avut o pensie de 2.500 de lei, m-ar fi lovit norocul. Dar, probabil, nu voi fi acasă, când va veni norocul pe la mine. Într-o țară în care poporul e orfan, trebuie să muncim până le dăm de lucru preoților”, a mai spus declarat Jean Paler.