Jean Pascal, impresionat de prestaţia din ultimul meci a lui Lucian Bute

Jean Pascal, pugilistul canadian de origine haitiană, s-a declarat impresionat de nivelul arătat de Lucian Bute în meciul cu britanicul James DeGale, pentru titlul mondial IBF la categoria supermijlocie.

08 dec. 2015, 09:14
Jean Pascal, impresionat de prestaţia din ultimul meci a lui Lucian Bute

Lucian Bute a fost învins la puncte, decizie în unanimitate, pe 28 noiembrie, la Quebec, de campionul en titre James DeGale, dar Jean Pascal consideră că meciul trebuia să se termine la egalitate.

„Vreau să-l felicit pe Lucian Bute pentru meciul pe care l-a făcut”, a afirmat Pascal, care va lupta pe 30 ianuarie cu rusul Serghei Kovalev pentru titlurile mondiale IBF, WBA și WBO la categoria semigrea. Pascal va încerca să-și ia revanșa după ce a fost învins în martie de Kovalev, prin KO tehnic în repriza a opta.

„Bute a făcut un meci foarte, foarte bun. Scorul meu a fost unul egal pentru acest meci. El a pierdut lupta pe hârtie, dar pot spune un singur lucru, a pierdut cu stil, pentru că a boxat foarte, foarte bine. Cred că Lucian Bute a revenit, iar acesta este un lucru foarte bun pentru Quebec”, a mai spus Pascal, citat de portalul Boxing Scene.

Lucian Bute a pierdut titlul de campion mondial IBF la supermijlocie în mai 2012, când a fost învins prin KO tehnic de britanicul Carl Froch, la Nottingham. Bute a boxat în ianuarie 2014 cu Pascal, la semigrea, fiind învins la puncte.