Jeff Bezos a câştigat 13 miliarde de dolari într-o singură zi. O asemenea creştere colosală nu a fost consemnată niciodată în istorie

Averea lui Jeff Bezos, fondatorul Amazon, continuă să crească într-un ritm ameţitor. Conform Bloomberg, averea miliardarului a crescut numai într-o singură zi, luni 20 iulie, cu 13 miliarde de dolari, ajungând la 189 de miliarde de dolari. O astfel de creștere spectaculoasă nu a mai consemnată niciodată în istorie.

21 iul. 2020, 12:47
Jeff Bezos a câştigat 13 miliarde de dolari într-o singură zi. O asemenea creştere colosală nu a fost consemnată niciodată în istorie

Acţiunile Amazon au crescut luni cu 7.9%, setând astfel un trend optimist în ceea ce priveşte cumpărăturile online. Un simplu calcul arată că Bezos a depăşit de unul singur valoarea de piaţă a giganţilor precum Exxon Mobil, Nike sau Mc Donald’s. Și fosta sa soție, Mackenzie Bezos, a căștigat luni 4,6 miliarde de dolari, fiind acum pe locul 13 în topul celor mai bogați oameni din lume.

Citeşte şi Schimbare majoră la Facebook. Anunţul făcut Zuckerberg, pentru ce se va da automat block

În primele luni ale anului 2020, Jeff Bezos a câștigat nu mai puţin de 74 miliarde dolari. Tot de la începutul anului, directorul executiv al Facebook, Mark Zuckerberg, și-a sporit averea cu aproape 15 miliarde de dolari, în ciuda faptului că mai multe companii au boicotat rețeaua de socializare, după ce au scos publicitatea din reţeaua Facebook Inc.

Marile companii ale lumii se bucură de creşterea profiturilor în această perioadă, pe de-o parte datorită faptului că angajaţii au fost nevoiţi să lucreze de acasă, iar pe de altă parte datorită stimulentelor financiare oferite de guverne şi bănci.


loading...