Jennifer Aniston vrea dormitoare de milioane de euro pentru gemenii ei. Vezi ce vor avea copiii

Actriţa Jennifer Aniston e pregătită să cheltuiască o avere pentru decorarea camerelor pentru copiii săi. În urmă cu ceva timp, actriţa a aflat că va fi mamă şi va avea gemeni: un băieţel şi o fetiţă. Bebeluşii vor sta separat, în două camere extrem de luxoase, pentru care costul a fost estimat la două milioane de dolari.

01 feb. 2013, 06:42
Jennifer Aniston vrea dormitoare de milioane de euro pentru gemenii ei. Vezi ce vor avea copiii

Jennifer Ansiton l-a întâlnit anul trecut pe actorul Justin Theroux. Cei doi au jucat împreună într-o comedie şi apoi au rămas împreună, iar acum sunt pe cale să devină părinţi, scrie libertatea.ro.

Atât actriţa, cât şi iubitul ei Justin, 41 de ani, sunt în culmea fericirii şi amenajează de zor reşedinţa uriaşă a divei.

Jennifer şi-a luat de curând o vilă în cartierul de lux Beverly Hills, în Los Angeles, pentru care a plătit 21 de milioane de dolari. Apropiaţii celor două vedete au dezvăluit presei de scandal că bebeluşii vor sta separat, în două camere extrem de luxoase, pentru care costul a fost estimat la două milioane de dolari. Dormitoarele vor avea tapet cu foiţă de aur, mobilă din cel mai rar lemn, iar accesoriile vor proveni de la mari designeri.