Jennifer Lopez, scene romantice alături de Ben Affleck. Videoclipul care a strâns milioane de aprecieri din partea internauților

Între Jennifer Lopez și soțul ei, Ben Affleck, dragostea plutește în aer. Cei doi au fost, recent, protagoniștii unui filmuleț pe Tik-Tok care a strâns milioane de vizualizări.

23 nov. 2022, 19:09
Jennifer Lopez, scene romantice alături de Ben Affleck. Videoclipul care a strâns milioane de aprecieri din partea internauților

Între Jennifer Lopez și soțul ei, Ben Affleck, dragostea plutește în aer. Cei doi sunt unul dintre cele mai solide cupluri și sunt foarte apreciați de lumea întreagă.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, scene romantice pe internet

Cântăreața și actorul au postat recent pe Tik-Tok un filmuleț care a reușit să adune 20 de milioane de vizualizări.  Jennifer Lopez radiază lângă Ben Affleck, iar dovadă stă zâmbetul pe care aceasta îl afișează de fiecare dată când e în preajma acestuia.

Jennifer Lopez s-a căsătorit cu Ben Affleck la două decenii după ce cuplul poreclit „Bennifer” au fost pentru prima dată aproape de nuntă. Cei doi s-au despărțit în 2004 și s-au reîmpăcat în 2021.

@jlo🍁🦃♥️

♬ original sound – martha.read

 

Citește și: Brazi de Crăciun cu prețuri de la 15 și 35 de lei. Curg ofertele pentru sărbători, de unde îi puteți cumpăra

Cum a început povestea de dragoste dintre cei doi

,,Mă simt norocoasă, fericită și sunt foarte mândră de el. Este o poveste frumoasă de iubire și amândoi am primit o a doua șansă”, povestește vedeta.În cazul în care ai uitat, ea și Ben au mai fost împreună, logodiți Înainte să devenim publici cu relația noastră, am fost naivi, iar lucrurile au luat-o razna.” a declarat cântăreața pentru revista The People.

Jennifer Lopez este de părere că dragostea învinge de fiecare dată.

,,Când găsești pe cineva și îl iubești cu adevărat, iar apoi primești și o a doua șansă, cum e asta? Este un lucru rar, prețios și minunat, pe care nu vrei să-l iei de-a gata. Cred cu adevărat că dragostea învinge. Dragostea cucerește totul – relații, copii, muncă, relațiile de muncă. Este vorba despre cât de iubitor, deschis și înțelegător poți să fii. Să nu ai ego și să îmbrățișezi toate lucrurile bune și să te uiți la partea pozitivă. Când ești într-o relație bună și sănătoasă, toate lumea are de câștigat din asta. Toată lumea.”, a mai spus aceasta.

Citește și: Nuţi lucrează din nou pentru Anamaria Prodan. Bona lui Bebeto s-a întors din Emirate după divorţul impresarei de Reghecampf