Jennifer Lopez, SEXY în costum de baie la filmările pentru noul videoclip FOTO şi VIDEO

Cântăreaţa latino-americană Jennifer Lopez a luat parte, duminică, la filmările pentru videoclipul celei mai noi colaborări muzicale cu Pitbull, fiind surprinsă de fotografi purtând un costum de baie cu o nuanţă atât de apropiată de cea a pielii, încât de la distanţă ar fi putut lăsa cu uşurinţă impresia că este dezbrăcată.

06 mai 2013, 19:18

Cântăreaţa Jennifer Lopez în vârstă de 43 de ani a purtat un costum de baie dintr-o singură piesă, de culoarea bronzului, asortat cu pielea ei bronzată şi cu buzele şi unghiile de culoare portocalie, scrie Mediafax.

Filmările pentru noul videoclip, de la melodia „Live It Up”, au avut loc duminică în Fort Lauderdale, Florida, scrie Daily Mail.

J-Lo a fost acompaniată în scurt timp de Pitbull, îmbrăcat în cămaşă roz şi pantaloni turcoaz.

Jennifer a părut apoi foarte concentrată şi energică în timp ce efectua mişcările de dans din videoclip îmbrăcată într-un caftan verde şi într-un costum de baie negru.

Artista latino nu şi-a adus pe plajă şi gemenii de cinci ani, Max şi Emme, dar a fost însoţită de iubitul ei, Casper Smart, care a stat retras, la umbră, de unde a urmărit munca echipei.

Citeşte şi Asemănare uluitoare: Ea este „sosia” lui Jennifer Lopez GALERIE FOTO