Jennifer Love Hewitt, în formă maximă. Cum a slăbit actriţa din serialul „Mesaje de dincolo” FOTO

În urmă cu câțiva ani Jennifer Love Hewitt a fost îngrozită când a văzut poze cu ea în bikini în timpul unei vacanțe romantice cu iubitul de atunci...și a decis să facă ceva în privința asta.

15 feb. 2013, 13:20

Acum, la 33 de ani, toată munca grea și dăruirea au dat roade, şi Jennifer Love Hewitt se poate mândri cu corpul ei în bikini, pe coperta revistei Shape, fără nicio problemă.

Actriţa, cunoscută mai ales pentru rolul din serialul „Mesaje de dincolo” (Ghost Whisperer), pozează în două costume de baie în ediţia din martie a revistei Shape, și vorbeşte în profunzime despre exerciţiile fizice şi dietele care i-au transformat corpul, potrivit DailyMail.

Atunci când fotografiile cu ea la plajă au fost postate online, la sfârșitul anului 2007, şi o lume întreagă a judecat-o pentru kilogramele în plus, vedeta s-a hotărât să facă o schimbare majoră în viaţa ei.

„Nu mergeam la sala de sport şi nu mâncam sănătos în momentul în care a fost făcută fotografia”, spune ea. „Era timpul să încep să fac exerciţii fizice și să monitorizez îndeaproape dieta mea”, a mai spus Jennifer Love Hewitt.

Hewitt spune acum că fizicul ei se datorează unei combinații de yoga / dans care se numeşte Buti. Ea poartă greutăți la glezne pe platoul de filmare și ţine o dieta alimentară strictă.