Jeremy Clarkson, de la Top Gear, s-a speriat de moarte: A fost mai rău decât în Irak şi Afghanistan

Jeremy Clarkson, prezentatorul emisiunii Top Gear, a vorbit despre situaţia pe care el a avut-o de înfruntat în Argentina, acolo unde oamenii i-au atacat cu pietre pe el şi pe James May şi Richard Hammond.

06 oct. 2014, 08:09
Jeremy Clarkson, de la Top Gear, s-a speriat de moarte: A fost mai rău decât în Irak şi Afghanistan

Jeremy Clarkson a spus că experienţă din Argentina a fost traumatizantă pentru el şi colegii săi. „Am fost în Irak şi Afganistan, dar aceasta a fost cea mai înspăimântătoare situaţie în care am fost implicat. Erau sute de oameni care aruncau cu pietre şi cărămizi spre maşinile noastre. A fost o situaţie de viaţă şi moarte„, a mărturisit Jeremy Clarkson.

Numărul maşinii Porsche care a stârnit mania oamenilor era H982 FKL, interpretat ca o referire la Insulele Falkland şi conflictul dintre Marea Britanie şi Argentina, din anul 1982, în urma căruia sud-americanii au pierdut jurisdicţia respectivelor teritorii.

Citeşte şi Echipa Top Gear, alungată cu pietre din Argentina. Clarkson le-a jignit în ultimul hal pe gazde

Presa din Argentina a criticat decizia lui Clarkson de a folosi acel număr de înmatriculare, dar britanicul se apară, spunând că a fost vorba de o coincidenţă. „Nu am ştiut absolut nimic în legătură cu numărul de înmatriculare, a fost o coincidenţă incredibilă„, a spune acesta.