Jeremy Clarkson le-a cerut scuze şefilor săi de la BBC. Prezentatorul a fost suspendat de la Top Gear

Jeremy Clarkson le-a cerut scuze şefilor săi de la BBC pentru incidentul care a dus la suspendarea lui.

16 mart. 2015, 08:56
Jeremy Clarkson le-a cerut scuze şefilor săi de la BBC. Prezentatorul a fost suspendat de la Top Gear

Jeremy Clarkson a explicat şefilor de la BBC că şi-a pierdut calmul după o zi grea de filmări, iar asta l-ar fi făcut să-l lovească pe unul dintre producători. Gestul prezentatorului Top Gear este menit să detensioneze situaţia, mai ales că televiziunea britanică a cerut o investigaţie în acest caz.

BBC, postul public britanic, a decis suspendarea prezentatorului Jeremy Clarkson, starul „Top Gear”, pe fondul unei dispute violente a acestuia cu un producător.

„Pe fondul unei dispute violente cu un producător BBC, Jeremy Clarkson a fost suspendat pe durata investigaţiei. Nicio altă persoană nu a fost suspendată”, a comunicat BBC, citat de Mediafax.

„Emisiunea Top Gear nu va fi difuzată duminica aceasta. Pentru moment, BBC nu va face alte comentarii”, se mai arată în comunicat.

Citeşte şi Echipa Top Gear, alungată cu pietre din Argentina. Clarkson le-a jignit în ultimul hal pe gazde

Cel puţin 800 de mii de oameni au semnat o petiţie prin care cer televiziunii britanice să nu-l concedieze pe Clarkson. Printre susţinătorii prezentatorului „Top Gear” se numără şi premierul britanic David Cameron. „Copiii mei vor suferi dacă „Top Gear” va fi scos de pe post. Sper că totul se va rezolva, fiindcă e o emisiune bună, iar el este un mare talent”, a declarat premierul Cameron.

Citeşte şi Jeremy Clarkson, de la Top Gear, este acuzat de RASISM. Motivul este INCREDIBIL