Jeremy Clarkson, starul suspendat de la TOP GEAR, va primi o nouă emisiune la BBC

Jeremy Clarkson, aflat în centrul unui scandal de proporţii, este pedepsit de BBC într-un mod cel puţin inedit: va primi o nouă emisiune.

18 mart. 2015, 06:37
Jeremy Clarkson, starul suspendat de la TOP GEAR, va primi o nouă emisiune la BBC

Jeremy Clarkson, suspendat de la Top Gear după ce s-a bătut cu un asistent de producţie, ar putea deveni gazda unei noi emisiuni: „Have I Got News For You”.

Vedeta va înregistra primul episod din emisiunea satirică în luna mai.

Citeşte şi: Jeremy Clarkson le-a cerut scuze şefilor săi de la BBC. Prezentatorul a fost suspendat de la Top Gear

Jeremy Clarkson, prezentatorul suspendat al show-ului BBC „Top Gear”, a creat din nou controverse dupa publicarea unui articol in care spune despre soferii de automobile Dacia ca „n-au vazut asfalt in viata lor” si critica taximetristii londonezi ale caror masini „miros a bolnav”.

Jeremy Clarkson, suspendat saptamana trecuta de la carma emisiunii „Top Gear”, dupa ce a fost acuzat ca ar fi lovit cu pumnul un membru al echipei de productie, vorbeste intr-un articol publicat in numarul pentru luna martie al revistei Top Gear despre calatoriile cu autobuzul, nordul Angliei si taximetristii londonezi ale caror masini „miros a bolnav”, scrie The Guardian.

Citeşte şi: Jeremy Clarkson, de la Top Gear, este acuzat de RASISM. Motivul este INCREDIBIL

Cel mai probabil, Clarkson a scris articolul inainte de incidentul din Hawes, North Yorkshire, in urma caruia a fost suspendat de BBC, pentru ca ar fi lovit un membru al echipei de productie a emisiunii „Top Gear”.