Jessie a lansat piesa ”O MIE”. Este prima melodie a vedetei Gold FM pe care o compune integral

Cu începutul toamnei, se simte totodată o stare de nostalgie după zilele de vara petrecute la mare, după ”iubirea de-o vară”, plină de romantism. Tocmai de aceea, Jessie a decis să lanseze chiar la începutul lunii septembrie „O mie”, prima piesă compusă integral de artistă.

10 sept. 2021, 14:09
Jessie a lansat piesa ”O MIE”. Este prima melodie a vedetei Gold FM pe care o compune integral

Jessie a lansat piesa ”O MIE”. Piesa este inspirată de o poveste de dragoste la malul mării, unde partenerii își dau unul celuilalt „O mie de motive” de despărțire, însă dragostea este cea care învinge de fiecare dată. Piesa ”O mie” a fost creată de Jessie împreună cu producătorul Adrian Kiseleff, fostul pianist al legendarei trupe Compact.

Jessie a lansat piesa ”O MIE”. Este prima piesă a vedetei Gold FM pe care o compune integral

În anul 2018, Jessie a participat la Eurovision cu piesa Lightning Strikes, ajungând până în semifinale. Artista este o prezență cunoscută în Transilvania, unde a susținut zeci de concerte și a prezentat multiple evenimente. În timpul liber, Jessie este și creator de conținut pe rețele de socializare, unde are sute de mii de vizionări.  Jessie este și o moderatoare radio cunoscută: realizează de aproape un an emisiunea „Weekenduri Gold” alături de solistul Deepcentral, Doru Todoruț.

Piesa ”O mie” o puteți asculta accesând link-ul de Youtube  &ab_channel=JESSIE