Jessie J a suferit un avort spontan. Artista este dărâmată de durere: „Să rămân însărcinată a fost un miracol”

Jessie J a suferit un avort spontan. Cântăreaţa în vârstă de 33 de ani se află în stare de şoc, după ce a pierdut sarcina. Anunţul dureros a fost făcut chiar de ea, pe pagina sa de socializare, în care mărturiseşte că tristeţea pe care o simte este copleşitoare.

26 nov. 2021, 14:47
Jessie J a suferit un avort spontan. Artista este dărâmată de durere: „Să rămân însărcinată a fost un miracol”
Jessie J a suferit un avort spontan

Jessie J a suferit un avort spontan. După ce s-a despărţit de iubitul Max Pharm, avea să fie o mamă singură, situaţie pe care şi-o asumase, potrivit declaraţiilor sale. Din păcate, cântăreaţa a pierdut sarcina şi a publicat o fotografie cu ea tristă, ţinând în mână un test de sarcină.

Citeşte şi: Lora şi-a pierdut un frate. Artista este orfană de ambii părinţi: „Am clacat în spital, era să mor”

Jessie J a suferit un avort spontan

Ieri dimineaţă râdeam cu o prietenă si îi spuneam: Serios acum, cum o să ţin eu spectacolul de mâine din Los Angeles fără să le spun celor din public să sunt însărcinată. Până ieri după-amiază mă chinuia gândul că trebuie să ţin spectacolul fără să spun nimic…

După ce am mers la cea de-a treia ecografie, am aflat că nu se mai simt bătăile inimii. În dimineaţa aceasta. Simt că nu mai pot să îmi controlez emoţiile. S-ar putea să regret că am postat asta. Sau poate nu. Chiar nu ştiu acum.

Tot ce ştiu este că vreau să cânt în seara asta. Nu pentru că încerc să evit suferinţa sau să am de-a face cu acest proces, dar ştiu că mă va ajuta dacă o să cânt în seara asta.

Am avut două concerte în 2 ani, iar sufletul meu are nevoie de asta. Ştiu că unii oameni ar spune să anulez, dar acest moment mă ajută. Am început să cânt când eram tânără pentru bucuria sufletului meu şi ca o terapie pentru dragostea de sine. Vreau să fiu sinceră şi să nu ascund ceea ce simt. (…)

Mă cunosc şi ştiu că aş fi vorbit pe scenă despre asta. Acest lucru mă face să mă simt mai în siguranţă. Am decis să am un copil singură. Pentru că ştiu că este tot ce îmi doresc şi viaţa este scurtă.

Să rămân însărcinată a fost un miracol în sine şi o experienţă pe care nu o voi uita niciodată şi ştiu că o voi avea din nou. Sunt încă în stare de şoc, tristeţea este copleşitoare. Dar ştiu că sunt puternică şi ştiu că voi fi OK”, a scris Jessie J pe contul său de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jessie J (@jessiej)