Jihadiştii din gruparea Stat Islamic au decapitat patru JUCĂTORI de FOTBAL

În timp ce Cristiano Rolando, fraţii Borlee sau Chris Froom suscită admiraţie în Europa, sportiviii din Siria nu au parte de aceeaşi admiraţie. Din contră, gruparea Stat Islamic le-a pus gând rău şi a început să îi lichideze în stil jihadist.

11 iul. 2016, 14:07
Jihadiştii din gruparea Stat Islamic au decapitat patru JUCĂTORI de FOTBAL

Statul Islamic, care consideră că orice sport colectiv este împotriva islamului a decapitat, săptămâna trecută, nu mai puţin de patru fotbalişti care jucau la echipa Al-Shabab SC, din Raqqa – fieful Islamului. Cel de-al cincilea jucător, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost, de asemenea, executat de jihadişti.

Victimele jihadiştilor se numesc Osama Abu Kuwait, Ihsan Al Shuwaikh, Nehad Al Hussen şi Ahmed Ahawakh.

Bănuiţi că sunt spioni în favoarea rebelilor kurzi, aceşti fotbalişti au fost masacraţi în cel mai barbar mod, în faţa copiilor şi familiilor lor care au fost forţate să asiste la aceste scene. După aceea, au fost obligaţi să cerceteze trupurile fără suflare, potrivit presei belgiene.

Citeşte şi Jihadişti ai organizaţiei Stat Islamic au intrat în Europa

Un grup din rezistenţa siriană a difuzat o serie de fotografii cu aceste orori.

Nu este pentru prima dată când jihadiştii din Daech au luat ca ţinte ametori de fotbal. Anul trecut, SI a ucis 13 adolescenţi pentru că aceştia voiau să vizioneze un joc de fotbal, din Cupa Asiei, între Iran şi Iordania.