Jill Biden şi Carmen Iohannis, apariţii spectaculoase la întâlnirea de la Bucureşti. Rochiile extrem de elegante, cu imprimeu floral, primăvăratic le-au pus în valoare atuurile fizice. FOTO şi VIDEO

Prima Doamnă a Americii şi Prima Doamnă a României s-au întâlnit la Bucureşti, în cadrul primei vizite pe care Jill Biden a efectuat-o în România în calitate de Primă Doamnă. Cele două au mers împreună la o şcoală din Bucureşti, unde sunt găzduiţi elevi refugiaţi din Ucraina.

07 mai 2022, 15:09

Jill Biden şi Carmen Iohannis au avut apariţii de senzaţie. Atente întotdeauna la modul în care apar în public, cele două au purtat ţinute care nu au putut fi trecute cu vederea. Rochiile extrem de elegante cu imprimeuri florale, primăvăratice, le-au pus în valoare atuurile fizice.

Jill Biden şi Carmen Iohannis, ţinute elegante, în ton cu primăvara

Pentru această întâlnire, Carmen Iohannis a ales să poarte o rochie lungă până la genunchi, viu colorată în albastru şi roşu. Imprimeul cu frunze albastre pe fundal roşu a venit întrucâtva în completarea imprimeului de pe rochia cu margarete purtată de Jill Biden. Prima Doamnă a României a optat pentru o coafură lejeră şi printr-un make-up natural.

La rândul său, Jill Biden a ales o ţinută mai sobră, o rochie cu mânecă scurtă, bluemarin, cu un impriment floral în partea de sus, alb cu galben. Ambele Prime Doamne au primit buchete de flori. Carmen Iohannis a avut un buchet cu flori multicolore, în timp ce Jill Biden a primit de la preşedintele României un buchet superb de bujori albi. Cu braţele pline de flori, cele două Prime Doamne s-au îmbrăţişat bucuroase.

Alături de ele a stat preşedinele României, care a purtat un costum albastru, cu cămaşă albă şi cravată bleu.

Carmen Iohannis, ironizată de internauţi

Ţinuta Primei Doamne a României nu a fost, însă, prea apreciată de internauţi, care nu au ratat ocazia de a lansa un val de ironii.

„Zici că e poza de la Casa de Cununii Sector 6. Ce rochii! Să fie într-un ceas bun!”

„Rochii din alea ieftine de la piață!”

„Poate o influențează și pe doamna matale să facă ceva, să avem și noi o „primă doamnă” de dat ca exemplu!”

„Asta-i rochița de la Înviere? Cu moartea pre moarte călcând!”, sunt doar câteva dintre comentariile usturătoare pe care urmăritorii lui Klaus Iohannis le-au distribuit în mediul online.

Jill Biden şi Carmen Iohannis, ambele profesoare, au vizitat Şcoala Gimnazială „Uruguay”, care găzduieşte elevi refugiaţi

Jill Biden se află în vizită în România, de vineri (6 mai). În prima zi, soţia lui Joe Biden a mers la baza militară „Mihail Kogălniceanu”, iar sâmbătă, ea a avut planificată o întâlnire cu Carmen şi Klaus Iohannis.

Ambasada SUA la Bucureşti a anunţat că Jill Biden va petrece o parte din weekend-ul dedicat Zilei Mamei (în Statele Unite, aceasta se serbează pe 8 mai) alături de mame şi copii din Ucraina refugiaţi în România.

Participă la această întâlnire ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, însărcinatul cu afaceri ad-interim al SUA în România, David Muniz, secretarul de stat adjunct pentru Afaceri europene şi eurasiatice Karen Donfried, fostul ambasador american la Bucureşti (2009 – 2012) Mark Gitenstein, în prezent ambasadorul SUA la Uniunea Europeană, şi soţia acestuia, Elizabeth Gitenstein, consilierul prezidenţial Ligia Deca.