Surpriză în showbiz, are o nouă iubită cu 22 de ani mai tânără. Unde a fost surprins noul cuplu FOTO

Jim Carrey are o nouă iubită, la câțiva ani după moartea Cathrionei White din 2015. Actorul și-a făcut apariția la Globurile de Aur, însoțit de noua sa parteneră, actrița Ginger Gonzaga, care este cu 22 de ani mai tânără ca el.

11 ian. 2019, 11:21

La trei ani de la tragedia care l-a trimis într-o adâncă depresie, Jim Carrey iubește din nou și a arătat cât este de fericit pe covorul roșu al galei Globurile de Aur 2019, scrie unica.ro.

Carrey (56 ani) și Gongaza, în vârstă de 34 ani, și-au oficializat relația la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, unde au fost de nedespărțit.

Citeşte şi Jim Carrey, dat în judecată pentru ucidere din culpă de mama Cathrionei White

Actriţa este cunoscută pentru rolurile din serialele „I’m Dying Up Here”, „Grace & Frankie”, „Wrecked”, „Anger Management” şi „Kidding”. De asemenea, a jucat și filme pentru marele ecran precum „Dean” din 2016 și „Ted” din 2012.

Jim și Ginger s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Kidding”, iar diferența de vârstă dintre ei nu pare să fie un impediment în calea relației lor. Jim Carrey, acuzat de moartea fostei iubite Jim Carrey a avut o relație tumultoasă cu Cathriona White care a fost găsită decedată în apartamentul ei din Los Angeles, în anul 2015. Tânăra a murit din cauza unei supradoze de droguri și medicamente.

Actorul a fost acuzat de familia Cathrionei că a ucis-o pe frumoasa brunetă prin comportamentul său, care a împins-o spre suicid.