Jim Carrey,cel mai trăsnit actor. Şi-a ros unghiile de la picioare în direct la televizor FOTO&VIDEO

Jim Carrey este, de departe, cel mai trăsnit actor de la Hollywood. Starul din Masca sau Tăntălăul şi Gogomanul a făcut show în emisiunea cunoscutului David Letterman.

15 mart. 2013, 11:44

Imediat după una dintre pauzele publicitare, la revenirea în direct Jim Carrey a fost surprins de camere în timp ce-şi rodea unghiile de la picioare. E drept, de la picioarele gigantice din cauciuc pe care le-a purtat pe post de pantofi în emisiunea Late Show, împreună cu o pereche de aripi micuţe pe spate.

Jim Carrey s-a afişat cu picioarele lui de cauciuc şi la o petrecere organizată cu ocazia Premiilor Oscar, făcând parte din promovarea noii comedii a actorului, The Incredible Burt Wonderstone, un film despre rivalitatea în lumea magicienilor şi a iluzioniştilor.

La apariţia lui Jim Carrey în platou, David Letterman a decis să intre în jocul lui şi i-a semnalat că este „ceva diferit” la el. Actorul a răspuns, cum era de aşteptat, tot cu o glumă: „Trec printr-o perioadă de creştere explozivă. Cred că este de la noua cremă cu testosteron pe care o folosesc”.

Puteţi viziona mai jos întregul interviu cu Jim Carrey, realizat de David Letterman:

>