JO DE IARNĂ. Doi canadieni îşi schimbă programul de patinaj artistic. Un element este prea indecent VIDEO

O pereche de patinatori care luptă pentru medalia de aur de la Jocurile Olimpice de Iarnă din Pyeongchang este nevoită să îşi schimbe programul artistic, după ce a fost considerat prea sugestiv şi îndrăzneţ pentru audienţele globale.

12 feb. 2018, 08:16
JO DE IARNĂ. Doi canadieni îşi schimbă programul de patinaj artistic. Un element este prea indecent VIDEO

Perechea canadiană formată din Scott Moir şi Tessa Virtue a hotărât să-şi modifice o schemă din timpul programului lor. Este vorba despre o ridicare în care Virtue sare pe umerii colegului ei şi îi cuprinde capul cu picioarele, în timp ce îşi strânge mâinile în jurul gâtului. Mişcarea de dans va fi acum puţin modificată, astfel încât perechea să nu mai ajungă în poziţia respectivă, aşa cum au făcut tot sezonul.

Potrivit Star Toronto, „presa canadiană a fost răutăcioasă cu privire la mişcările fotografiate îndeaproape.”

JO DE IARNĂ. Galeria de majorete a Coreei de Nord a făcut show la un meci de hochei VIDEO

„Ceea ce s-a întâmplat în realitate a fost că, atunci când am încetinit imaginea şi ne-am uitat la video, am realizat că nu este o mişcare atât de frumoasă din punct de vedere estetic. Aşadar, am vrut să o schimbăm, să o facem mai bine”, a declarat Moir pentru Star Toronto.

„Ne-a plăcut faptul că a fost ceva diferit”, a explicat Virtue, cu privire la ridicarea buclucaşă, adăugând: „Şi asta a fost grozav pentru începutul sezonului. Dar pentru viziunea generală a programului, sperăm că această nouă poziţie se va potrivi puţin mai bine”.