JO de IARNĂ. Patriarhul Kiril s-a lepădat de cele sfinte. A mers la Soci îmbrăcat ca sportivii FOTO

Publicat: Miercuri, 05 Februarie 2014 22:03 // Actualizat: Miercuri, 05 Februarie 2014 22:03 // Sursa: romaniatv.net

JO de IARNĂ. Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse, Kiril, a făcut o vizită în parcul olimpic de la Soci, cu trei zile înainte de Ceremonia de Deschidere a celei de-a XXII-a ediţii a Jocurilor Olimpice de Iarnă.

JO de IARNĂ. Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse, Kiril, a apărut îmbrăcat cu o geacă sport în cursul vizitei efectuate în staţiunea Soci, unde se vor desfăşura Jocurile Olimpice de iarnă.

Patriarhul Kiril a purtat un trening al echipei olimpice a Rusiei, în culorile roşu/albastru închis/alb şi cu stema ţării.

Vezi şi SOCI 2014. Olimpiada FIERBINTE, cei mai sexy sportivi GALERIE FOTO

Şeful Bisericii Ortodoxe Ruse a vizitat, miercuri, locurile unde vor avea loc concursurile din cadrul Jocurilor Olimpice de la Soci şi s-a întâlnit cu sportivii, el precizând că se va ruga pentru succesul acestora, chiar dacă au origini păgâne. Patriarhul s-a întâlnit cu sportivi din Rusia, Ucraina, Belarus şi R.Moldova, care sunt majoritar ortodocşi.

Citeşte şi JO IARNĂ. Haos la Olimpiada de la Soci: Sportivii şi jurnaliştii se plâng de condiţiile de CAZARE inumane FOTO

După întâlnirea cu sportivii, Kiril a respins criticile potrivit cărora Jocurile Olimpice ar fi împotriva culturii ortodoxe ruseşti, deoarece provin din Grecia antică, ceea ce ar însemna că sunt păgâne. El a argumentat că multe tradiţii ruseşti au origini păgâne, însă acestea au fost acceptate de creştinism.

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Soci va avea loc vineri, iar competiţiile sunt programate până la 23 februarie.

Citeşte şi Victor Ponta va asista la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Sociloading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
05 feb 22:50
...class="item-date">
on February 5, 2014
JO de IARNĂ. Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse, Kiril, a făcut o vizită...
05 feb 22:07
...rel="bookmark">2014

JO de IARNĂ. Patriarhul Kiril s-a lepădat de cele sfinte. A mers la Soci îmbrăcat ca sportivii FOTO

Posted by ...
1
EUR
4.8406
RON
08 Jul
noapte 14 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H