Jo Jo Dan boxează pentru TITLUL MONDIAL. S-a fixat data meciului cu Kell Brook

Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan (34 de victorii, 2 înfrângerii, 18 KO), va boxa pe 28 martie, la Motorpoint Arena din Sheffield, cu Kell Brook (33-0, 22 KO), într-o partidă în care boxerul britanic îşi va pune în joc centura IBF la categoria semimijlocie.

22 ian. 2015, 15:16
Jo Jo Dan boxează pentru TITLUL MONDIAL. S-a fixat data meciului cu Kell Brook

Staff-urile lui Jo Jo Dan şi Kell Brook au căzut de acord asupra datei şi locului de întâlnire a partidei pe care cei doi o vor disputa pentru titlul mondial la categoria semimijlocie, versiunea IBF. Astfel, partida va avea loc la Sheffield, pe data de 28 martie.

Originar chiar din Sheffield, Kell Brook (28 ani) a câştigat titlul IBF în luna august 2014, după ce l-a învins la puncte pe americanul Shawn Porter.

La rândul său, Jo Jo Dan l-a învins pe 20 decembrie 2014, la puncte, pe canadianul Kevin Bizier, într-un meci disputat pe parcursul a 12 runde, la Quebec. Cu această victorie, Jo Jo Dan a devenit primul challenger la categoria semimijlocie IBF, titlu deţinut de englezul Kell Brook.

Jo Jo Dan a mai fost adversarul lui Kevin Bizier în noiembrie 2013, când s-a impus tot la puncteâ, obţinând centurile NABA şi IBF Inter-Continental la categoria semimijlocie.