Jocul erotic ce a cucerit femeile de pe tot Globul a ajuns în România. Ce presupune „Am putea fi prinşi”

Pe lista tipurile de practici amoroase recomandate de sexologi și de terapeuți în relațiile de cuplu se regăsesc mai multe "provocări". Printre ele, "am putea fi prinși", care aduce un plus de adrenalină partenerilor.

17 iul. 2019, 08:28

Amor din obligație – Nu ai nevoie de ocazie pentru a face sex. Dacă îl faci doar pentru că trebuie ai foarte multe șanse să îți întărești relația. În plus, sexul este foarte bun pentru a scăpa de stres și tensiune.

Amor care implică toate simțurile – Legați-vă la ochi, puneți-vă căști care împiedică zgomotele și rămâneți complet silenţioşi.

Amor de tipul „am putea fi prinși” – Nu îți spunem să mergi în toaleta restaurantului, însă încercați să ieșiți din zona de confort. De exemplu, faceți sex cu lumina aprinsă sau în mijlocul sufrageriei.

Sex fără…sex – Experții sunt de acord că intensitatea săruturilor și a atingerilor se poate pierde în relațiile pe termen lung. De aceea, renunţă la sex și încearcă să te concentrezi doar pe preludiu.

Amor întreaga zi – Începe de dimineață, trimițându-i mesaje sexy partenerului. Continuă întreagă zi iar la sfârșitul zilei vei avea parte de acţiune