Joe Biden, atac fără precedent la adresa lui Vladimir Putin! „Ticălosul ăla nebun. Trebuie să ne facem mereu griji cu privire la războiul nuclear”

Președintele SUA, Joe Biden, a vorbit miercuri despre pericolele care amenință întreaga planetă, iar la un moment dat, a folosit un termen extrem de dur atunci când a făcut referire la Vladimir Putin.

22 feb. 2024, 10:25
Joe Biden, atac fără precedent la adresa lui Vladimir Putin! „Ticălosul ăla nebun. Trebuie să ne facem mereu griji cu privire la războiul nuclear”
Joe Biden, atac fără precedent la adresa lui Vladimir Putin!

Joe Biden, atac fără precedent la adresa lui Vladimir Putin! În timpul unei întâlniri cu donatorii Partidului Democrat, care a avut loc la San Francisco, șeful de la Casa Albă l-a numit pe Țarul de la Kremlin ticălos nebun.

Citește și Testul care îți arată dacă ai probleme cu memoria. Donald Trump l-a trecut cu punctaj maxim în 2018. Americanii, curioși de rezultatul pe care l-ar obține Joe Biden

Joe Biden, atac fără precedent la adresa lui Vladimir Putin!

„Ameninţarea existenţială este reprezentată de schimbările climatice. Mai este şi ticălosul ăla nebun de Putin, mai sunt şi alţii, şi trebuie să ne facem mereu griji cu privire la războiul nuclear, dar ameninţarea existenţială pentru omenire sunt schimbările climatice”, a declarat Joe Biden, potrivit CNN.

Joe Biden nu s-a oprit aici și în timpul discrursului său l-a descris pe liderul de la Moscova drept „a crazy SOB”, o prescurtare de la expresia „son of a bitch”, care în traducere înseană „pui de cățea”.

Președintele american nu l-a uitat nici pe rivalul său, Donald Trump pe care l-a criticat pentru comentariile sale legate de moartea liderului opoziției ruse Alexei Navalnîi. Joe Biden a subliniat că dacă ar fi spus acum 10 sau 15 ani, ceea ce predecesorul său a comentat despre moartea rivalului lui putin ”aţi fi crezut cu toţii că ar trebui să fiu internat cu forţa”.

„Se compară cu Navalnîi și spune că pentru că țara noastră a devenit o țară comunistă, a fost persecutat, la fel cum a fost persecutat Navalnîi. De unde naiba vine asta?”, a mai spus Joe Biden.

Spre deosebire de contracandidatul său la alegerile prezidențiale, dar și a altor lideri occidntali Donald Trump, nu a condamnat încă Rusia sau pe Vladimir Putin pentru moartea lui Alexei  Navalnîi.

În schimb, Joe Biden l-a numit încă de la izbucnirea războiului din Ucraina pe omologul său rus „măcelar” şi „criminal de război”.

Vineri, liderul de la Casa Albă a promis că va anunţa sancţiuni majore împotriva Rusiei ca răspuns la moartea subită a lui Alexei Navalnîi, principalul opozant al Țarului de la Kremlin.

Citește și Joe Biden îl acuză de crimă pe Vladimir Putin: „El e responsabil pentru moartea lui Navalnîi. Dacă Putin ar ataca un aliat NATO, SUA vor apăra fiecare centimetru”