Joe Chandler, americanul care NU ŞTIE şi nici NU VREA SĂ AFLE cine este noul preşedinte al SUA

În timp ce americanii şi chiar întreaga lume ardeau de nerăbdare să afle cine va fi viitorul preşedinte de la Casa Albă, un artist american s-a izolat complet de febra alegerilor şi nu vrea nici de acum încolo să afle cine a câştigat alegerile prezidenţiale din SUA.

21 nov. 2016, 15:28
Joe Chandler, americanul care NU ŞTIE şi nici NU VREA SĂ AFLE cine este noul preşedinte al SUA

Artistul american Joe Chandler şi-a propus să se detaşeze complet de efervescenţa alegerilor pentru viitorul preşedinte al Statelor Unite. Acest american este, poate, singurul cetăţean care nu va şti niciodată cine a ieşit învingător în cursa electorală aprig disputată între miliardarul Donald Trump şi democrata Hillary Clinton, potrivit 7sur7.be.

Pentru a putea rămâne în ignoranţă privind identitatea celui care va conduce în viitorii 4 ani America, Chandler pare să îşi fi făcut o strategie solidă. În primul rând, artistul s-a izolat de toate canalele media, precum şi de reţelele de socializare. Iar când iese pe stradă, poartă o pancartă pe care scrie „Nu ştiu cine a câştigat alegerile şi nici nu mă interesează. Vă rog să nu îmi spuneţi!”…

Citeşte şi Donald Trump, convins de o româncă să candideze la preşedinţie

Iniţial, artistul intenţiona să rămână în ignoranţă doar 24 de ore de la difuzarea rezultatului votului, pentru ca munca lui să nu fie afectată de un eventual rezultat care nu i-ar fi fost pe plac. Ulterior însă, şi-a prelungit hotărârea pe durată nedeterminată. „Toată lumea îmi respectă decizia”, a declarat Chandler.