John Arne Riise, fostul star al lui Liverpool, şi fiica sa, spitalizaţi după un accident de maşină

John Arne Riise, 39 de ani, a fost implicat într-un accident rutier în Norvegia, în noaptea de marţi spre miercuri. Mașina condusă de fostul star al al lui Liverpool şi în care se mai afla fiica sa, Ariana, 19 ani, s-a oprit într-un parapet de pe marginea drumului.

08 apr. 2020, 11:05
John Arne Riise, fostul star al lui Liverpool, şi fiica sa, spitalizaţi după un accident de maşină

John Arne Riise şi fiica sa Ariana se întorceau la Alesund, acolo unde locuiesc, iar la un moment dat fostul fundaş a încercat să evite un obiect apărut pe şosea şi a pierdut controlul volanului, maşina oprindu-se într-un parapet de marginea drumului.

Jerome Boateng, accident pe o autostradă de lângă Munchen. S-a urcat cu maşina pe o barieră de siguranţă FOTO

Poliția a anunțat că ambii pasdageri au ieșit conștienți din maşină, dar au fost transportați la spital, unde se află și în prezent.

„Conducea spre casa sa din Alesund, când ceva a apărut brusc pe șosea, iar John a tras brusc de volan către stânga și a derapat”, a povestit Erland Bakke, impresarul fostului fotbalist, pentru „Dagbladet”.

„Avem o idee despre ce s-a întâmplat, dar va trebui să îi audiem pe cei implicați. Nu a fost implicată decât o mașină, două persoane au suferit răni, dar sunt în stare bună, sub supraveghere medicală. Pagubele urmează a fi estimate”, a declarat agentul de poliţie Sindre Molnes.

John Arne Riise a participat recent la un meci al legendelor disputat între Liverpool şi Bayrn Munchen.