John McAfee, creatorul antivirusului care îi poartă numele, A MURIT. S-a sinucis în închisoare!

John McAfee, 75 de ani, cunoscut pentru faptul că a creat anti-virusul care îi poartă numele, a murit. Afaceristul se afla după gratii, unde era închis pentru evaziune fiscală.

24 iun. 2021, 16:14
John McAfee, creatorul antivirusului care îi poartă numele, A MURIT. S-a sinucis în închisoare!
John McAfee

John McAfee, creatorul antivirusului care îi poartă numele, A MURIT. Cu câteva ore înainte de a fi găsit fără suflare, afaceristul aflase că va fi extrădat în SUA, pentru a fi judecat, anunţă BBC.

John McAfee, creatorul antivirusului care îi poartă numele, A MURIT

John McAfee se afla după gratii, iar decesul său a fost anunțat de către reprezentanții penitenciarului. Cu doar câteva ore înainte să fie găsit mort, bărbatul aflase că urmează să fie extrădat în Statele Unite ale Americii cu scopul de a fi judecat pentru infracțiunea de evaziune fiscală. Presa străină scrie că programatorul s-ar fi sinucis când a aflat că riscă să stea după gratii nu mai puțin de 30 de ani. John McAfee avea 75 de ani și a fost găsit fără viață miercuri seara, în închisoarea Brians 2 de lângă Barcelona.

Doliu în Filipine. Preşedintele care a supravieţuit unei lovituri de stat a decedat la 61 de ani

John McAfee a fost arestat pe 3 octombrie 2020, pe aeroportul El Prat din Spania, când se pregătea să zboare către Turcia. A fost acuzat că s-a sustras de la plata taxelor și a impozitelor, nu a raportat veniturile pe care le-a obținut din promovarea criptomonedelor și nici cele pe care le-a obținut prin vânzarea drepturilor de autor pentru un documentar cu povestea lui de viață. McAfee a fost achiziționat de producătorul de cipuri Intel în 2010 pentru 7,7 miliarde de dolari și a fost împărțit în cea mai mare divizie de securitate cibernetică a Intel. Rebrandingul a fost de scurtă durată, iar Intel în 2016 a transformat unitatea de securitate cibernetică într-o nouă companie numită McAfee.


loading...
Partenerii noștri