John Travolta, în lacrimi de durere. Soţia sa a murit la 57 de ani

Kelly Preston, soţia lui John Travolta, a murit la vârsta de 57 de ani, în urma unui cancer la sân. Anunţul a fost făcut chiar de actor, pe pagina sa de Instagram. Cei doi erau căsătoriţi de 29 de ani.

13 iul. 2020, 05:07
John Travolta, în lacrimi de durere. Soţia sa a murit la 57 de ani

Cu inima foarte îndurerată vă anunţ ca iubita mea soţie, Kelly Preston, a pierdut bătălia pe care a dus-o în ultimii doi ani cu cancerul la sân„, a scris John Travolta, pe Instagram. John Travolta şi Kelly Preston aveau împreună doi copii, Ella, în vârstă de 20 de ani, şi Benjamin, în vârstă de 9 ani. Un băiat, Jett, a murit în 2009, la vârsta de 16 ani.

Un purtător de cuvânt al familiei a declarat pentru revista People că Preston s-a stins din viaţă în dimineaţa zilei de 12 iulie.

Citeşte şi Olivia Newton-John suferă din nou de cancer. Este a treia bătălie pe care artista o duce cu această boală cruntă

În septembrie 2018, John Travolta şi Kelly Preston au sărbătorit 28 de ani de căsătorie. Cei doi s-au cunoscut în 1987, la filmările pentru pelicula The Experts. John Travolta a cerut-o de soţie în noaptea de anul nou a anului 1991, la Palace Hotel, din Gstaad, Elveţia, iar nunta a avut loc pe 15 septembrie în acelaşi an, când Kelly era deja însărcinată în două luni cu fiul lor Jett.