Johnny Depp, bătut, ars cu ţigarea pe faţă şi cu degetul tăiat de către fosta lui soţie, Amber Heard

O fotografie în care actorul şi muzicianul Johnny Depp apare lungit pe un pat de spital, cu mâna sângerând, a fost dezvăluită de tabloidul american The Blast şi este una dintre probele în procesul intentat fostei soţii Amber Heard, pe care o acuză de defăimare.

30 iul. 2019, 18:54
Johnny Depp, bătut, ars cu ţigarea pe faţă şi cu degetul tăiat de către fosta lui soţie, Amber Heard

Depp susţine că a ajuns la un spital din Australia în urma unei dispute conjugale, în care actriţa Amber Heard a stins o ţigară pe faţa lui şi a aruncat înspre el o sticlă ce i-a secţionat un deget. Incidentul a avut loc în martie 2015, informează news.ro.

Documentele depuse la o curte de justiţie din Virginia arată că Depp a încercat să evite cearta şi a plecat la un bar din apropierea casei, însă ea l-a urmat, „strigând nervoasă”. În local, Depp a cerut un pahar de vodcă şi, în timp ce îl bea, Heard a aruncat o sticlă înspre el, ratându-l. Apoi actriţa a aruncat a doua, care l-a rănit la mână. „După aceea, doamna Heard a stins o ţigară pe obrazul lui drept”, se mai arată în documente.

Johnny Depp cere daune de 45 de milioane de dolari celei care i-a fost soţie timp de 15 luni şi care l-a acuzat apoi, fără dovezi, că a maltratat-o.

Pe lângă procesul intentat lui Heard, Depp a acţionat în judecată pentru defăimare şi News Group Newspapers Limited, companie care deţine ziarul britanic The Sun, şi pe editorialistul Dan Wootton. Avocatul fostei lui soţii a negat orice acuzaţie, susţinând că Depp încearcă să distragă atenţia de la abuzul psihologic al cărei victime a fost Heard.

Cei doi au început relaţia în 2012, iar un an mai târziu Heard a spus că el a început să consume alcool şi droguri. Divorţul actorilor Johnny Depp şi Amber Heard a fost finalizat în ianuarie 2017, după mai multe luni în care ea l-a acuzat de violenţă domestică, iar starul a acuzat-o de şantaj financiar.