Johnny Depp răspunde acuzaţiilor de violenţă aduse de soţia sa, Amber Heard

Avocaţii actorului american Johnny Depp au respins acuzaţiile de violenţă domestică şi abuzuri fizice venite din partea soţiei sale, Amber Heard, reprezentanţii acestuia declarând că sunt menite pentru a-l face să îi plătească compensaţii financiare consistente.

28 mai 2016, 12:08
Johnny Depp răspunde acuzaţiilor de violenţă aduse de soţia sa, Amber Heard

Johnny Depp s-a aflat în Lisabona, Portugalia, vineri, 27 mai, pregătindu-se pentru cel mai recent spectacol al trupei sale Hollywood Vampires, când Amber Heard s-a prezentat la tribunal cu faţa plină de vânătăi şi fotografii menite să dovedească comportamentul violent al actorului faţă de ea. Aceasta a cerut un ordin de restricţie pe care l-a şi primit, potrivit Mediafax.

Amber, care a părăsit audierea de la tribunal în lacrimi, a pretins că vedeta din „Piraţii din Caraibe” i-a aruncat un iPhone în faţă în timpul unei dispute aprinse din seara de sâmbătă, 21 mai.

Potrivit unor documente obţinute de Entertainment Tonight, aceasta a declarat: „Pe toată durata relaţiei noastre, Johnny a avut un comportament abuziv din punct de vedere verbal şi fizic. Am îndurat abuzuri emoţionale, verbale şi fizice din partea lui Johhny, care au inclus umilinţe, ameninţări, comportament ostil la adresa mea de fiecare dată când îi puneam la îndoială autoritatea lui sau nu eram de acord cu el.”

Reprezentanţii lui Depp nu par a fi deranjaţi de aceste acuzaţii dure. Un comunicat făcut public la câteva ore după ce Amber s-a prezentat în justiţie afirmă: „Amber încearcă să obţină beneficii financiare sigure invocând abuzul.

CITEŞTE ŞI: Johnny Depp o bătea pe Amber Heard. Dovada pe care actriţa a prezentat-o la tribunal, la divorţ FOTO