Johnson & Johnson, apel disperat către rivalii vaccinurilor antiCOVID. Ce vrea compania să facă pentru a spulbera îngrijorările cu privire la cheagurile de sânge!

Vin noi informaţii cu privire la vaccinuri. Johnson & Johnson a contactat în privat rivalii vaccinului antiCovid-19 pentru a le cere să se alăture efortului de a studia riscurile formării cheagurilor de sânge.

16 apr. 2021, 19:23
Johnson & Johnson, apel disperat către rivalii vaccinurilor antiCOVID. Ce vrea compania să facă pentru a spulbera îngrijorările cu privire la cheagurile de sânge!

Johnson & Johnson, apel disperat către rivalii vaccinurilor antiCOVID.  Totodată, reprezentanţii companiei spun să vorbească printr-o singură voce despre siguranță, dar Pfizer și Moderna au refuzat.

Johnson & Johnson, apel disperat către rivalii vaccinurilor antiCOVID. Ce vrea compania să facă

În ceea ce privește îngrijorările care s-au ridicat săptămâna trecută în ceea ce priveşte cazurile rare de cheaguri de sânge, J&J a cerut AstraZeneca, precum și Pfizer și Moderna să se alăture eforturilor sale, examinând rapoartele, au spus oameni familiarizați cu problema. J&J, prin e-mailuri și apeluri telefonice, a căutat, de asemenea, să construiască o alianță informală pentru a comunica beneficiile și riscurile și pentru a răspunde oricăror preocupări ridicate în rândul publicului de cazurile de cheaguri de sânge, au spus unii oameni.

Șase femei care au primit vaccinul J & J au dezvoltat cheaguri, iar una a murit, din mai mult de șapte milioane de doze administrate în SUA, potrivit oficialilor federali din domeniul sănătății. Efectul advers specific nu a fost raportat de persoanele care au primit serurile Pfizer și Moderna, au spus oficialii. Directorii Pfizer și Moderna au refuzat oferta, spunând că vaccinurile lor par sigure, au declarat aceeaşi sursă.

Cei doi s-au opus, de asemenea, pentru că nu a văzut necesitatea duplicării eforturilor autorităților de reglementare și ale companiilor care deja caută cazuri de cheaguri de sânge și care investigează cauza.

Doar AstraZeneca, care a fost lovit de probleme similare de coagulare a sângelui timp de săptămâni, a fost de acord AstraZeneca a fost dornică de o colaborare strânsă și i-a încurajat pe reprezentanţoo J&J să se apropie de ceilalți producători de vaccinuri. AstraZeneca a analizat date care sugerează că frecvența cheagurilor de sânge severe, inclusiv a celor potențial letale din creier, care sunt un simptom mai frecvent al Covid-19 în sine decât se știa anterior.

AstraZeneca a discutat cu J&J despre modul în care toți producătorii de vaccinuri ar trebui să monitorizeze mai atent atât populațiile vaccinate, cât și cele nevaccinate, pentru a înțelege mai bine cheagurile, au spus oamenii.

Citeşte şi: OMS nu susține impunerea pașapoartelor de vaccinare: NU se știe dacă vaccinurile previn sau nu transmiterea virusului


loading...
Partenerii noștri