Jojo se pregăteşte să devină mămică pentru a doua oară. Cum arată vedeta înainte să nască

Jojo se pregăteşte să devină mămică pentru a doua oară. Vedeta şi-a făcut deja bagajul şi aşteaptă să nască dintr-un moment în altul. Până atunci, însă, iubitul ei, Paul Ipate o surprinde cele mai emoţionante ipostaze.

27 dec. 2016, 12:39
Jojo se pregăteşte să devină mămică pentru a doua oară. Cum arată vedeta înainte să nască

De curând, actriţa a fost surprinsă într-o fotografie stând pe marginea patului, iar lângă ea să află o valijoară, pe care fanii au admirat-o, atunci când au văzut poza.

„Când tati ne face poze”, a scris Jojo pe contul de Facebook.

Recent Jojo și Paul Ipate au ales numele fetiței lor.

„Orice viitoare mămică simte într-un fel aparte la un moment dat care e numele perfect pentru suflețelul pe care îl va aduce pe lume. În mitologia slavă două zeițe (cunoscute drept aurorele) păzesc o zeitate care apare sub formă un leu cu aripi. Leul este înlănțuit de steaua Polaris din constelația Ursă Minor. Se credea că dacă lanțul se va rupe, universul se va sfârși în acel moment. Responsabile pentru pază lui sunt Steaua de Dimineață și Steaua de Seară. Steaua de Dimineață, sau Zori de Zi este Zora.Așa a început totul. Am citit numele și a rezonat puternic în mine. Și apoi am citit povestea. I-am spus tăticului ei și el a simțit la fel. Și atunci am știut. Așadar, zânuța se va numi Zora. Zâna Zorilor”, a mai spus Jojo. 

Citeşte şi Graviduţa Jojo, tratament injectabil în burtă. „Am intrat de ceva vreme pe injecţii…”