Jon Huntsman, desemnat ambasador al SUA în Rusia, CONFIRMĂ ingerinţele ruse în scrutinul american

Jon Huntsman, desemnat de preşedintele SUA, Donald Trump, pentru funcţia de ambasador în Rusia, a confirmat marţi, în Congres, existenţa ingerinţelor Moscovei în scrutinul prezidenţial american, promiţând că semnala problema Administraţiei Vladimir Putin.

19 sept. 2017, 18:27
Jon Huntsman, desemnat ambasador al SUA în Rusia, CONFIRMĂ ingerinţele ruse în scrutinul american

Jon Huntsman, desemnat ambasador al SUA în Rusia, confirmă ingerinţele ruse în scrutinul american. „Nu există niciun dubiu că Administraţia Rusiei a avut ingerinţe în scrutinul prezidenţial american de anul trecut. În plus, Moscova continuă să se implice în procesele democratice ale prietenilor şi aliaţilor noştri”, a declarat Jon Huntsman, fost guvernator al statului Utah, în cursul audierilor de către membrii Comisiei pentru Relaţii Externe a Senatului SUA.

Jon Huntsman a dat asigurări că, în calitatea de ambasador al SUA, va semnala această problemă Administraţiei de la Moscova.

„De asemenea, nu voi ezita să le reamintesc oficialilor guvernamentali americani că sunt responsabili de propriile acţiuni”, a subliniat Jon Huntsman, citat de site-ul agenţiei Reuters.