GAME OF THRONES SEZONUL 7. Kit Harington, alias Jon Snow, se retrage pentru câţiva ani

GAME OF THRONES SEZONUL 7. Kit Harington, interpretul lui Jon Snow în seria Urzeala Tronurilor, a declarat că speră să aibă parte de "câţiva ani de relativă obscuritate" după terminarea filmărilor, timp în care plănuieşte să se mute cu iubita sa, potrivit Daily Mail.

25 mai 2017, 10:23
GAME OF THRONES SEZONUL 7. Kit Harington, alias Jon Snow, se retrage pentru câţiva ani

GAME OF THRONES SEZONUL 7. Kit Harington, în vârstă de 30 de ani, a cunoscut faima după ce a obţinut rolul lui Jon Snow în seria HBO Game of Thrones, însă după terminarea filmărilor plănuieşte să se retragă o perioadă din lumina reflectoarelor, scrie Daily Mail.

HBO a lansat imagini din noul sezon „Game of Thrones”. În ce ipostaze apar cele mai iubite personaje din celebrul serial

GAME OF THRONES SEZONUL 7. „Am 30 de ani acum. Poate reuşesc să mă reinventez şi să scap de imaginea care este atât de sinonimă cu serialul. Sau poate ăsta a fost rolul menit să îl joc şi aici pun capăt”, a declarat Harington într-un interviu.

GAME OF THRONES SEZONUL 7. „Nu urmăresc să joc într-un film de Oscar. Nu este ceea ce îmi doresc. Mi-ar plăcea câţiva ani de relativă obscuritate”, a mai adăugat actorul.

GAME OF THRONES SEZONUL 7. Cu toate acestea, în momentul în care va reveni în studiourile de filmare, nu va căuta roluri în seriile Marvel sau ceva similar pentru că asta ar însemna „să se îndrepte spre o cădere sigură” cu privire la cariera sa.

GAME OF THRONES SEZONUL 7. „Dacă voi încerca să concurez cu Game of Thrones, sau dacă voi căuta un film Marvel, sau un alt serial al celor de la HBO, atunci mă voi îndrepta spre o cădere sigură în cariera mea”, a declarat Kit Harington pentru revista Esquire.

GAME OF THRONES SEZONUL 7. Cu privire la planurile sale de viitor, actorul a declarat că plănuieşte să se mute împreună cu iubita sa, Rose Leslie, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare ale seriei Urzeala Tronurilor. Cu toate acestea, cei doi nu au găsit o casă pe placul lor.