Jorge l-a făcut praf pe Jador: „Nu poți să începi cu talente și figuri!” Ce părere are despre fuga de la Survivor ALL STARS

Jorge a vorbit despre competiția Survivor ALL STARS, pentru prima oară de la întoarcerea din Rapublica Dominicană. Artistul nu a ratat această ocazie pentru a lansa o serie de înțepături la adresa foștilor coechipieri.

23 apr. 2024, 20:30
Jorge l-a făcut praf pe Jador: „Nu poți să începi cu talente și figuri!” Ce părere are despre fuga de la Survivor ALL STARS
Jorge l-a făcut praf pe Jador: „Nu poți să începi cu talente și figuri!” Ce părere are despre fuga de la Survivor ALL STARS

Jorge a avut o călătorie surprinzătoare în acest sezon al emisiunii Survivor All Stars. A avut parte de o situație similară cu cea din sezonul anterior, când a suferit o accidentare și a fost eliminat din competiție. Din păcate, povestea s-a repetat și în această ediție, când a trebuit să părăsească rapid Republica Dominicană pentru a se supune unei intervenții chirurgicale. Înainte de plecare, a avut ocazia să se cunoască destul de bine cu concurenții din echipa Faimoșilor, cu care a început aventura, înainte de a trece pe partea celalată a insulei, alăturându-se echipei Războinici.

Citește și: Gestul neobișnuit pe care Jorge îl face față de soția lui. Motivul pentru care o cere pe Ramona în căsătorie în fiecare an

„Eu nu reglez nimic, nu sunt supărat pe nimeni, fiecare cu viața lui, nu pot să rămân prieten cu toți, nici nu e indicat, am câțiva oameni pe care-i simpatizez, dacă e reciprocă treaba, bine, dacă nu, nu-i nicio problemă. Sunt un om cu niște principii pe care nu mi le încalc și atât timp cât sunt oameni care calcă pe capete ca să ajungă mai departe, eu mă feresc de ei și mă dau deoparte, nu e nicio problemă. Merg pe drumul meu, e loc pentru toată lumea, eu am destinația mea.”, a declarat Jorge pentru SPECTACOLA.

Când s-a alăturat echipei Războinicilor, Jorge spune că a putut să experimenteze în totalitate competiția, deoarece ceilalți membri ai echipei l-au primit imediat în rândurile lor și s-au purtat cu el surprinzător de bine, fiind prietenoși.

„Nu am fost dezamăgit, am fost cel mai fericit când m-am dus la Războnici, am simțit că trăiesc, că sunt acasă, că sunt respectat, că nu mi se pun vorbe în gură, asta se întâmpla la Faimoși, asta e realitatea, s-a văzut și la televizor. Nu pot să număr pe degetele de la o mână oamenii cu care aș putea să vorbesc mai departe de la Faimoși, chiar nu pot, trebuie să fiu cinstit. Nici în emisiune nu am fost genul care să fac tabere, nu e genul meu ăsta, de aia probabil nici nu mă suportau, că eu le spuneam verde în fața și le demascam și strategiile lor, pentru că îi vedeam pe plajă cum plecau.”, ne-a mai declarat artistul.

În concluzie, Jorge remarcă că într-o competiție de genul Survivor, totul se desfășoară conform regulilor stabilite, iar respectarea contractului este fundamentală. Cu toate acestea, el a făcut și o aluzie la „fuga” lui Jador din competiție, exprimându-și dezaprobarea față de acest comportament.

„Nu, nu aș fi plecat mai devreme (n.r. dacă ar fi rămas la Faimoși). Nu știi niciodată cum și când pleci, te poți trezi cum s-a întâmplat la mine și m-am accidentat și am stat două săptămâni în plus după accidentare. Alții dacă au vrut, au fost trimiși acasă, după cum ați văzut, nu poți pleca când vrei, ai un contract, e un concurs, nu poți să începi cu talente și figuri.”, ne mai spune el.

Citește și: Jorge, din nou pe patul de spital. Artistul a fost operat de urgență: „Am strâns din dinți, am plâns mult”