Jorge o face praf pe Andreea Bălan! Ce părere are despre abilitățile ei muzicale: „Acum aștept mesaj de la ea”

Jorge a avut o serie de comentarii șocante cu privire la Andreea Bălan.Telespectatorii au rămas mască când au aflat care este, de fapt, parerea lui despre artistă.

29 dec. 2023, 12:30
Jorge o face praf pe Andreea Bălan! Ce părere are despre abilitățile ei muzicale: „Acum aștept mesaj de la ea”
Jorge o face praf pe Andreea Bălan! Ce părere are despre abilitățile ei muzicale: „Acum aștept mesaj de la ea”

Celebrul artist, Jorge, a participat vineri în emisiunea lui Cătălin Măruță de pe Pro TV, în segmentul Sosurile Picante. Fără ezitare și fără a se feri de subiectele picante, Jorge a oferit răspunsuri surprinzătoare, unele dintre ele provocând șoc printre telespectatori. Într-un moment tensionat, a menționat și numele Andreei Bălan, exprimându-și opinia despre ea fără niciun fel de rezerve.

Citește și: Revelionul la Gigă Hagi este mai scump decât 7 zile în Dubai! Prețurile din Mamaia care te lasă lefter

Jorge este unul dintre cei mai respectați artiști din industria muzicală din România, la fel ca Andreea Bălan. Cu toate că publicul o percepe ca pe o artistă talentată, colegul său de breaslă nu împărtășește aceeași opinie.

Prin acceptarea provocării de a participa în emisiunea lui Măruță și a răspunde la întrebări picante, Jorge a impresionat cu sinceritatea sa încă de la prima întrebare: „Care sunt cele mai slabe trei voci din industria muzicală românească?” În lista sa s-au regăsit și nume familiare, inclusiv cel al Andreei Bălan, pe care a avut-o invitată chiar în podcastul său cu câteva luni în urmă.

Răspunsul său sincer a fost surprinzător pentru mulți, inclusiv pentru Andra, prezentă în culise, care s-a străduit să nu schițeze niciun gest. Chiar și cameramanii au fost uimiți, râsetele lor putând fi auzite în fundalul platoului de filmare.

„Liviu Vârciu, Andreea Bălan și Cabral. (…) Acum aștept mesaj de la Andreea Bălan. Cabral nu cântă, dar mai pune muzică. Cabral e un om deosebit, dar nu știam pe cine să aleg.”, a spus Jorge, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

După ce a catalogat-o pe Andreea Bălan drept o cântăreață fără voce, Jorge a exprimat o opinie destul de prietenoasă la adresa Oanei Roman. A caracterizat-o pe fiica lui Petre Roman drept o persoană directă, care abordează lucrurile în mod sincer, indiferent de cât de inconfortabile ar putea fi pentru ceilalți.

„Nu are filtru, spune ce e în gușă și-n căpușă. E important cum spui. A fost prea mult catalogată de către ceilalți și se luptă în continuare cu chestia asta. Ea e foarte sufletistă, că lumea te ia de prost și oamenii își permit prea multe cu tine”, a fost părerea lui Jorge despre Oana Roman.

Citește și: Video! Jocul cu mandarinele cu care un tată român și-a lăsat copiii mască de sărbători! Dacă te prinzi cum a făcut ești printre cei mai deștepți! Oricum mută mandarinele tot numarul ăla ramane!