Jorge, prins de soţia lui în timp ce o înşela: „Relația noastră a fost foarte zbuciumată”

Jorge a fost prins de soţia lui în timp ce o înşela. După divorțul de Alina Laufer, artistul a început o poveste de dragoste şi s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David.

01 apr. 2022, 15:26
Jorge, prins de soţia lui în timp ce o înşela: „Relația noastră a fost foarte zbuciumată”
Jorge, prins de soţia lui în timp ce o înşela

Jorge, prins de soţia lui în timp ce o înşela. Relaţia lor nu a fost doar lapte şi miere, a trecut prin adevărate cumpene, însă, într-un sfârşit, au reuşit să treacă peste toate obstacolele.

Recent, au fost prezenţi la matinalul Pro FM, unde unde au vorbit printre altele despre viaţa de cuplul. La un moment dat, Jorge a recunoscut că a înşelat-o pe Ramona, iar aceasta l-a prins.

Jorge, prins de soţia lui în timp ce o înşela

Înainte să ne căsătorim am trecut peste un hop destul de important. Relația noastră a fost foarte zbuciumată. A trecut de la divorțul meu la împăcări și despărțiri. Am stat și împreună, și separat. S-au întâmplat și multe în perioada aia.

Am fost și prins, dacă vreți să vă spun adevărul. Ca un bărbat asumat ce sunt, vă spun: frate, m-a prins!… O perioadă nu ne-am văzut, câteva zile nu mi-a răspuns la telefon, iar apoi m-am dus peste ea”, a mărturisit Jorge.

Citeşte şi: Cum arată gemenii cuplului Laufer, la cinci luni. Băieţelul a avut probleme de sănătate: „Să crești doi copii mici e foarte greu”

De asemenea, soţia artistului a vorbit despre cum stau lucrurile între cei doi în prezent, în ceea ce priveşte momentele de gelozie.

Am trecut peste etapa cu uitatul în telefon. Soțul meu nu mă pune niciodată într-o postură în care eu să fiu geloasă în mod nejustificat. Nu mă deranjează că vin foarte multe fane la el sau peste tot pe unde suntem și-l asaltează. Știu că primește mesaje diverse și de la femei, și de la bărbați. Îmi zice de ele, dar nici nu vreau să le văd. Mai am tresăriri”, a explicat Ramona.