Jose Mourinho are orele numărate pe banca lui Manchester United. Va fi dat afară indiferent de rezultatul meciului cu Newcastle

Presa engleză susţine că Jose Mourinho va fi demis indiferent de rezultatul partidei "lui Manchester United, din această seară, cu Newcastle United.

06 oct. 2018, 07:47
Jose Mourinho are orele numărate pe banca lui Manchester United. Va fi dat afară indiferent de rezultatul meciului cu Newcastle

Manchester United traversează cel mai slab debut de sezon din ultimii 29 de ani. Este doar pe locul 10 după şapte etape, cu zece puncte. „Diavolii” sunt fără victorie în ultimele patru partide: remiză cu Wolverhampton acasă, eliminaţi de Derby County din Cupa Ligii, după loviturile de departajare, înfrângere cu West Ham şi egal cu Valencia, în Liga Campionilor. Mai mult, United a pierdut deja de trei ori în primele zece etape, cu Brighton, Tottenham şi West Ham.

În plus, Jose Mourinho a intrat în confllict cu mai mulţi jucători, printre care şi cu francezul Paul Pogba, şi este contestat şi de suporteri şi glorii ale clubului de pe Old Trafford.

Jose Mourinho ar primi 22,8 de milioane de euro drept compensaţii dacă ar fi demis, dar cu toate acestea presa engleză apărută sâmbătă dimineaţă scrie că portughezul va fi dat afară indiferent de rezultatul meciului cu Newcastle, penultima clasată în Premier League.

Tot jurnaliştii britanici susţin că fostul antrenor al lui Real Madrid, Zinedine Zidane, este principalul favorit de a-l înlocui pe Mourinho, iar interimatul va fi asigurat în următoarele zile de Michael Carrick, care s-a retras în vară, după 12 ani la United.