Jose Mourinho se întoarce în Premier League. Va avea un salariu record, de 20 de milioane de euro

Ziarul portughez Diario de Noticias scrie în ediţia sa de joi că antrenorul Jose Mourinho a ajuns la un acord cu conducerea lui Manchester United pentru a-l înlocui din vară pe olandezul Louis Van Gaal. Durata contractului este de trei ani.

25 feb. 2016, 10:28
Jose Mourinho se întoarce în Premier League. Va avea un salariu record, de 20 de milioane de euro

Jose Mourinho a fost dat afară de la Chelsea în luna decembrie, iar în recenta vizită din Singapore a spus că ar fi excelent să înceapă sezonul 2016/2017 pe banca tehnică a unei echipe.

Ziarul portughez Diario de Noticias scrie că această dorinţă a lusitanului se va împlini, anunţând că tehnicianul în vârstă de 53 de ani a semnat deja un acord cu Manchester United, pentru a-i pregăti pe „diavoli” în următoarele trei sezoane. Valoarea contractului este uriaşă, 20 milioane euro pe sezon.

Cotidianul mai scrie că singurul motiv pentru care Louis Van Gaal nu a fost demis până acum de la United este clauza de reziliere pe care clubul ar trebui să i-o plătească olandezului, 17 milioane de euro. În cazul în care echipa ratează prezenţa în Champions League sezonul viitor, această clauză se va diminua considerabil.